HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@kürşad sizinki hangi ildi
-
arkadaşlar bize yemek parası veriliyor ya biz bunu nasıl kullanacağız ve her yerde kullanımı geçerli mi? birde arabamızla gelirsek bankanın otoparkı var mı kii ?? Diyarbakır--
-
Benimki de samsun diyorlar
-
Yemek kartıninin adı ne bilen var mi
-
@mülakatzede multinet olması lazım. yarın başlıyoz maceraya hayırlısı olsun inş
-
@dolapdereli yarin baslayacak arkdslar acaba foruma kac kisinin otelde oldugunu yazabilirmisiniz
-
@voshue yazarız hocam
-
Yds kafama takıldı 5 yıl olsa daha eski sınavları istemezlerdi. Sanırım bankada sınırsız geçerli..
-
Ben de kamu bankasinda uzman yardimcisiyim. Sandiginiz gibi degil uzmanlik mis memurluk mus bankada bir farki yok. Bankaya girecekseniz ya teftisten girin ya da hic bulasmayin. Benden demesi
-
@Mimar Burada ki çoğu insan iş sahibi umuduyla kendi şehirlerini arkasında bırakarak bazı görevlerde işe başlıyor hele ki işsizliğin had safhayı çıktığı dönemde. Fakat bu şekilde konuşarak insanların işte ki şevkini kırıyorsunuz. Size göre iyidir başkasına göre daha farklı gelebilir. O yüzden kendi düşünceleriniz size kalsın !
-
@Mimar kardes istemiorsan birak bence isgal etme kadroyu issizligi tat bide istersen
-
@Mimar dostum dediğinde haksız sayılmazsın ama ne yapalım teftisde ilk 25 e girdim ama sonuç olumsuz oldu.Bazen buna da şükretmek gerek.
-
ARkadaşlar eski iş yerim dün çıkışımı yaptı ama e devlette hala aktif gözüküyorum yarın o belgeyi versem sıkıntı olur mu sizce ?
-
@Keynes-dede geç görünüyor o, ayın 20sinden 20sine işleniyor bi sorun olacağını sanmıyorum.
-
Haklısın doğrudur banka zor ama guy açılmadı biz ne yapalım şimdi. Seneye de açılacağının garantisi yok
-
@Keynes-dede aynı şey benim de başımda . Ücretli öğretmenlik yapıyordum. Çıkışımı dün yaptım ama hala aktif diyor. Neyse orda söyleriz biz çıkışımızı yaptık diye.
-
@guler2018 issizligin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ben de gectim o yollardan
-
@ekantuan tesekkurler hocam
-
@dedektif basladiktan sonra karsiasacaginiz durumu size soyluyorum . Bana kimse soylememisti. Hele istanbula filan gidiyosaniz istifa edip dönmeniz yakindir. Bazen issizlik daha iyi bir iş icin nimet olabilir bunu da unutmayin
-
@Mimar hocam dönem çok kötü hepimiz resmen alakasız yerlere mecbur bırakıldık. 2 sene önce diyarbakıra gideceğimi söyleseler ne işim var derdim ama şimdi kabul ettim