HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@hadibakalim HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Herkes farklı rakamlarla geliyor. İstanbul için tüm her şeyle 1 ayda elimize geçecek ortalama net tutar ne olur ?
Hocam 1-2 sg sormustum.calistiginiz yere gore degisiyor.birinin maaşi 2900 demisti ortalama.digeri 3050 demisti.ikiside istanbulda calisiyordu.
-
@Sucuklu_Oralet temettü verilmeme olayını duydum ama aşağı yukarı aynı rakamlara yakın maaşlara ekleme yapılacakmış bölünmüş temettü alınacak diyordu bi tanıdık. Hocam tek aylar 2100-1800 arası çift maaş dönemi ise 3500-4000 arası rakamlar yatıyormuş galiba bi sg yazmış başka bir foruma ama sen daha iyi bilirsin. Kariyer için 3 yılda bir sınav var ve mülakat yokmuş dediler sen kariyer şansı yok diyorsun o foruma yazanlar bizi yiyor desene
-
@dedektif uzmam yrd kariyer meslegi iken servis gorevlisi idari kadroda yer aliyor
-
@dolapdereli Hocam 500 uzman yardımcısı alan yerde kariyer önceliği her daim kariyer mesleklerinin olduğunu varsayarsak, kariyer yollarına kilit vurulmuş demektir.
Yani, Örneklendirmek gerekirse, Kendi kurumumdan örnek vereyim. Önceden 100-200 vergi müfettişi hesap uzm. vergi denetmeni alınırken hepsinin birleştirilip 1000-2000-3000 gibi alımların yapılması 2013 yılından başlayarak, meslekteki prestiji düşürür, ihtiyaç olduğuna savunulur, ama nerede Çokluk, Orada b.kluk Misali
Aynı şekilde 500 gibi rekor bir uzm. yardımcısı alımı, servis görevliliği pozisyonunda ne kadar kariyer yolu yapabilir ki, burası açık ve net aşikar olan kısım. He kendini geliştiren arkadaşlar çıkacak, servis görevlisi çalışığ çabalayacak, kendini gösterecek yıllar geçecek müdür olacak, uzman yardımcısı bir arkadaş yönetmenlikte kalacak, böyle örnekler az da olsa yaşanabilir, ancak ben artık sektörün tamamen özel gibi idare edilmesi ve rekabetin olması gereken bir sektör olarak gördüğüm için ve bankanın genel politikasının kamudan uzaklaşmak olduğunu sezdiğim için, çalışana ekmek var. Yatana az ekmek
-
@Sucuklu_Oralet hocam benim amacım 3 yılda açılan sınavları geçip yönetmen yrd yönetmen olmak müdürlükte şimdilik gözüm yok İngilizcem var biraz YDS'de 70 geçmeye çalışırım zaten yds den 70i geçenlerin maaşı uzman yrd ile aynı sayılır. Ayrıca tek umut referandum sonrası KPSS alım olacak elbet bu kadar işsize emin olun kamuda kucak açacak sadece alım düzeninin değişmesini beklemek lazım 1-2 sene
-
Arkadaşlar peki banka askerlik tecil durumunu nasil etkiliyor. Yani tecil suremiz uzuyor mu yoksa kendi tecil durumumuzla devam mi ediyoruz.
Malum yeni bir sehirde yasamaya baslayacagiz 5 6 ay sonra askere gideceksek ona gore gecici bi duzen kurulabilir. -
@kalemkutusu aynı soru sorulmuş başka bi yerde; banka tecil ettirmiyor kendi tecilinizi kullanabiliyormuşsunuz
-
@dolapdereli Bu kotu oldu o zaman ya kesin bi bilgi mi peki bu. Ona gore hareket edelim/edeyim
-
@kalemkutusu valla gm çalışanıyım diyen biri yazmış ben de bikaç defa öyle duydum. eğitimde öğrenirsin
-
hiç dönüş de yapılmadı rezervasyonunuz yapıldı bekliyoruz vs diye insan aksilik çıkarsa diye korkuyor
-
@dolapdereli Evet bi donus yapilmadi ama oraya gittikden sonra bir sorun cikacagini sanmiyorum ben acikcasi
-
Buradan anladığım yükselme şansımız yok buna da şükür
-
Arkadaşlar ben ücretli öğretmenlik yapıyordum. perşembe günü dilekçemi verip çıkkışımı yapmalarını istedim. E devlette sigorta çıkışı yapılmamış görünüyor bir sorun olur mu acaba ??
-
@sinan.taylan yapmışlardır fakat sigorta işlemleri bir ay sonra gözüküyor . Yani martın 20 si civarından sonra görebilirsin diye biliyorum.
-
@squardward teşekkür ederim yanıtınız için. Sisteme yansımamış anlaşlan
-
Yükselme bizim için biraz zor olduğu açık. Peki doğu kazanan arkadaşlar için de geçerli mi bu? Orda yükselmek daha rahat olabilir diye düşünüyorum
-
Ve soru: Bu yds puanımız sürekli mi geçerli yoksa bir süre sınırı var mı bankadaki ek ücret için soruyorum??
-
@sinan.taylan Beş sene geçerli diye biliyorum. Eğer süre sonunda yeniden puan alınmaz ise bir seviye geriye atılıyor. Yani seviyesi c olanlar tekrar sınava girmedikleri takdirde tazminat alamıyorlar.
-
@Secondchance doğru ama belgeyi isterken süre sınırı yazmamışlar. acaba bankalarda farklı olabilir mi diye dedim. sonuç olarak tazminat miktarı bile farklı.
-
Uzman yardımcılığı mğkalatından elendi çoğu burada insanlar. Servis oldu şükür bi kere uzman da olsa iş etmekte biter. Gişede başlayıp özel ve kamuda müdür olan çok kişi var çok ailevi tanıdığımız. Uzman yardımcısu olup hala uzman olduğuna sevinen 7 8 senelik tanıdıklar da var. Mesele azim işi. Zaten sınavlar var. . Bunda servis görevlisi olup bu sınavı kazanan tanıdığım da oldu. Mesele sizde bitiyor tamamen. 2014 servis görevlisi sınavı ile girip kıdeme giden arkadaşlarım var. Sucuklu kusura bakmasın da kariyer uzman yardımcılığı ne ise o. İş emek ile bitiyor. Müfettiş kontrolör babadır gerisi Azimle. Gişede duran adam var uzman yardımcısı olup mesele tamamen çalışmak ile onun şansı ne ise sizin de o. Düşmeyin. He beniö gözüm çok yükseklerde dersen o zaman müfettişlik babası buna gitme derim. Allah bereket versin iş beğenmeye beğenmeye hayat bitti be