HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@mülakatzede iyi bari çünkü ilanda da yoktu.
-
@equinox Sallamış abi ne eğitim elendik uzman yrd bizim için servis işi kaldı sadece aynı kişi Muş servis görevlisi diyordu
-
@equinox yarin ik dam bilgi alirsan burda da paylasirmisin kardesim. Benim de surec hala beklemede eger bu kisi dogru soyluyosa bizim beklememizin anlami yok
-
@dolapdereli ,@sussamme valla dediğine göre valizini topluyo yarın istanbula gitmek için.İk dan bilgi almaya çalışıp durumu anlatacam milyonlarca kez siteyi takip edin demekten başka bişey söylemeyen ik yı sıkıştırır da bilgi alırsam sizleri de bilgilendiririm.
-
arkadaşlar sürekli kafamda birşeyler kurmaktan başka şeylere odaklanamıyorum. Bugün İstanbul uzman yard. elenen ve hali hazırda muş servis görevlisini kabul eden bir arkadaşa Hakkari uzman yard. teklifi geldi ve biz müfettiş ve iç kontrol yard elenenlerin durumlarında hala süreç devam ibaresi yer almakta . Bizim durumumuz ne olacak inan artık teoriler üretmekten sıkıldım.
-
ic kontrolden elenip teklif alan sadece ben miyim acaba ve benim sistemde hala surec devam ediyor diyor. Hicbir sey anlamadim su işten . Sizi niye aramadilar ya da beni niye aradilar
-
Neredeyse en başından beri bu forumu üye olmadan takip ediyodum artık üye olduğuma göre şöyle uzun uzun teori kasayım,lakabım da sucuklu_teori olsun:)
Şimdi şöyle ki değerlendirmeniz devam ediyo yazan tahminimizce 100 kadar kişi var.Servis görevlisi teklif edilen kişilerden kabul etmeyenlerin yedeği olarak tutulduğumuz ihtimalini kabullenmek istemiyorum çünkü işime gelmiyo ama bu fikrin doğru olup olmadığı bence yarın öğlene kadar belli olacak.Eğer yedek olarak tutuluyosak banka herkesi aynı eğitime almak isteyeceği için belge toplama zamanını da düşünerek yeni bi güncelleme yapacaktır.
Bir diğer teorimiz ise banka bu aşamada tamamını müfettiş ve iç kontrolden elenenlerin oluşturduğu tahminen 100 kişiyi (belki tamamı belki de yarısı) uzman yardımcısı olarak değerlendirebilir.Ama buradaki sorun da şu ki misal benim puanım 69 ve iç kontrolden elenip 77 puanla servis görevlisi teklifi giden kişiler bana uzman yardımcısı teklifi geldiği zaman haksızlığa uğradıklarını düşünecekler haklı olarak.Eğer yarısını uzman yardımcısı olarak değerlendirirse diğer yarısını da servis görevlisi kabul etmeyenlerin yedeği olarak değerlendirebilir.
Doğruluğu benim açımdan şüpheli olsa da servis görevlisi teklifini kabul etmesine rağmen uzman yardımcılığı teklifi alan biri var ve yarın eğitime davet edilmiş ve hızlandırılmış bi eğitim olacakmış.Eğer doğruysa bizler peyderpey aranacak ve ihtiyaç doğrultusunda teklif alırız ki bu da uzun süren bi süreç demektir bunu da kabul etmiyorum çünkü bu da işime gelmiyo.
İlk teorimize geri dönecek olursak 50-60 puan alan kişilerin(küçümsemek değil maksadım) yedeği olarak değerlendirilecekse eğer 70'li puanlar almış olan müfettiş yard adayları bu durum onlara haksızlık gibi duruyo ve banka açısından da çok mantıklı bi hamle değil.
Sonuç olarak değerlendirilmesi devam eden adayların belki bi kısmı/tamamı uzman yardımcısı belki de servis görevlisiyle beraber bi karma oluşturularak hepsine teklif gelmesi olası gibi duruyo.Bunu kabul ediyorum çünkü bu işime geliyo:) Hakkımızda hayırlısını temenni ediyorum öncelikle ve inşallah işsizlikten belimizin daha fazla KIRILMADIĞI güzel günler diliyorum.Ohh gereksiz uzunlukta kastırdım teorilerimi:)
-
ya arkadaşlar açık ve net o kız yalan söylüyor, sildi zaten iletiyi. uzmanlıktan ve iç kontrolörlükten elenenlere uzmanlık teklifi gelmez artık. gelirse iç kontrole servis göv., müfettiş yrd içinse belki uzmanlık gelir, o da bizim eğitimler biterken belli olur
-
@burcu ne zaman aldınız teklifi bugün mü ?
-
@equinox dün aldim
-
@burcu acaba ic kont puaniniz kacti
-
@burcu sizi de eğitim için bu pazar günü mü davet ettiler peki?
-
@burcu hangi il icin ne teklifi aldiniz acaba ?
-
@sussamme 68.75
-
@equinox evet pazar gunu otele giris yapin denildi
-
@voshue istanbul icin
-
Hayirli olsun hocam
-
@voshue tesekkur ederim hocam. Insallah size de olumlu donus yaparlar
-
@burcu hayırlı olsun servis görevlisi teklifi mi aldınız uzmanlık mi
-
@mülakatzede tesekkur ederim. Evet, servis gorevlisi.