HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@sinan.taylan onu bilmiyoruz işte 1800 1900 söylentisi var yemek hariç mi acaba
-
@mülakatzede hocam bu net değil mi brüt demeyin kalpten giderim burda
-
Nettir herhalde tam bilmiyorum 1800 1900 +yemek karti bence 3 ayda 1 alinanlarla 3 bini bulur diyorlar ins göreceğiz bakalim
-
@mülakatzede yds tazminatı ile 2300 bulur o zaman. buna bir de spk lisansı eklersek bu zamanda 2500 tek maaş eder. çift yatanlarda yüksek vergi dilimine gireceği için iki katı olmaz ama çift maaş spk lisansı ve c seviye yds li en az 3900 felan olur. Tahmini yazdım. aklınıza yattı mı??
-
@sinan.taylan bilemiyorum olabilir mantıklı yds puanım olmadığı için o kısımları hesaplamadım
-
Arkadaşlar sizce egitimdeyken yerimizi degisme sansi verirler mi ya supriz olarak
-
@luck düşünülebilir karşılıklı olarak istek olursa demis insan kaynakları
-
@mülakatzede benim karsiliklik olrk degisme umudum yok da bir supriz ariyorum iste
-
Arkadaşlar perşembe akşam gerçekleşecek olan twit etkinliğinde bakan beyin yanında özellikle sayın cumhurbaşkanımız ve başbakanımızı etiketlemeyi unutmayalım. Ve lütfen destek olalım artık
-
Yalnız ik ile konuştuğumda maaş için ayın birine yetişmesi zor, nisanda yatması olası dendi, başka bir duyum mu alındı da Mart deniliyor, umarım marttır
-
Yatarsa 1810 tl net + yemek yatar arkadaşlar, halkbankta çalışan arkadaşıma bu ay yatan tutar bu.
-
@sk hocam eğitim günü konuşalım mart ayı için ısrarcı olalım bilmediğimiz şehirlerde maaşı almadan rezil oluruz. Kaldı ki o otel ücretini önce biz ödeyeceğiz sonra banka bize verecek
-
Halkbankası maaşları peşin yatırır arkadaşlar memur gibi . O yüzden once maaş alırsınız sonra çalışırsınız .
-
@luck neresi sizin
-
@sk uzmanlarin öyle olmus 1 inde yatmış
-
@sk HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Yalnız ik ile konuştuğumda maaş için ayın birine yetişmesi zor, nisanda yatması olası dendi, başka bir duyum mu alındı da Mart deniliyor, umarım marttır
Yeni uzman olan arkadaşıma sordum 3 gün + mart ayı maaşını, 1 martta alırsın dediler. Onlara o şekilde ödenmiş.
-
Arkadaşlar 2.diplomanın maaşa bi katkısı olur mu ?
-
@Keynes-dede Hayır
-
@mervee evet net bilgiyi otelde öğrenecez galiba..
-
@mülakatzede diyarbakir