HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
BT tarafı için alım var mı yada bir süreç bilgisi olan var mıdır?
-
Arkadaslar teklifi kabul etmeyenler olmustur elbet onlarin yerine nasil bi alim olacak bilginiz var mi bu konuda ?
-
Arkadaşlar facebook grubundaki ankete oylama yapar mısınız?kaç kişi olduğumuzu öğrenirsek teklif gelecek yeni bir eğitim grubu oluşturacak kadar çok kişi miyiz yoksa teklifi kabul etmeyenlerin yedeği olarak tutulacak kadar az kişi miyiz bunu öğrenmeye çalışalım
-
elenen arkdaşlar watsupp grubu kurum.. numaranızı msj atabilirsiniz bana. yada 0545 541 11 21 ekleyin
-
BT tarafı için bir biginiz var mı
-
Ic kontrolden elenmistim bugün aradilar servis gorevlisi icin. Ben de kabul ettim. Basligi birkac gundur takip edemedim ama belge sureci hakkinda yardimci olabilecek bi arkadasa ulasabilir miyim ?
-
Arkadaşlar Servis görevlisinden ' Uygun bir pozisyonda değerlendirilemediniz. ' Yazısıyla elendim. Bimere yazdıgım şikayet sonucunda önce :
21.02.2017 15:36 tarihinde BİMER tarafından BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI (SN. MEHMET ŞİMŞEK) tarafına sevk edildi.
ARDINDAN :
22.02.2017 12:16 tarihinde TÜRKİYE HALK BANKASI ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ > TÜRKİYE HALK BANKASI ANONİM ŞİRKETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından soruşturma/inceleme süreci nedeniyle beklemeye alındı.""
durumuna geçmiştir şikayetim... Görüldügü üzere soruşturma/İnceleme başlatılmıştır. Arkadaşlar servis görevlisi pozisyonu için, Bir kamu bankası olan halkbank, herhangi bir liyakatı ölçer sınav yapmamıştır. "kendi kafasına" göre tutarsız ve hukuksuz seçimler yapılmıştır.. Ortada liyakatı ölçer bir sınav yoktur.
Elenen Herkesin destek olarak Bimer ve Cimer e başvuru yapmasını istiyorum.. Dilekçe örneginide herkese gönderebilrim.
Watsupp grubunada 0545 541 11 21 numarasından katılabilrsiniz. Hakkımızı hep birlikte arayalım. -
@burcu Öncelikle hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi olur.
26 Şubat 2017 Pazar günü Hilton İstanbul Kozyatağı Otel Sahrayicedit Mah. Batman Sok. No:4 Kadıköy / İSTANBUL adresinde otel kayıt ve işe başlama işlemleri yapılacak olup saat 14:00'e kadar otele giriş yapılması zorunludur.İşe alım için gereken belgeler aşağıda belirtilmiş olup işe başlama işlemleri sırasında İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı görevlilerine EKSİKSİZ teslim edilmesi gerekmektedir.
1- Sağlık Ocağı, Aile Hekimi, Devlet veya özel hastaneden alınacak çalışmasında sağlık yönünden bir engel olmadığına dair sağlık raporu
2- Öğrenim durumunu gösterir belgenin Noter tasdikli mezuniyet belgesi veya e-Devlet'ten alınmış çıktısı (Yurtdışında bir yüksek okuldan veya uzaktan eğitim veren okullardan mezun olunmuş ise Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ndan (YÖK) alınacak denklik belgesi)
3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Noter tasdikli)
4- Savcılıktan alınmış ARŞİV KAYITLI Sabıka Kaydı Belgesi (Son 6 ay içinde alınmış olmalı) (e-Devlet kapısından resmi kuruma verilecek seçeneği seçilerek alınan adli sicil belgeleri geçerlidir)
5- Erkek Adaylar için Askerlik Terhis/Tecil/Muafiyet belgesinin aslı (noter tasdikli sureti) veya e-Devlet'ten alınan çıktısı
6- Son 6 ay içerisinde çektirilmiş, Bankamız kurumsal imajına uygun, erkekler için takım elbiseli, gömlekli, kravatlı, sakal tıraşı olunmuş; bayanlar içinse ceketli ve gömlekli olmak üzere “Biyometrik” standartlara uygun (50x60mm boyutunda) 4 adet fotoğraf
7- Varsa TOEFL, IELTS, YDS, ÜDS, SPK Lisans Belgesi vb. belgeler
8- Varsa SSK Sigorta veya T.C. Emekli Sandığı hizmet döküm belgesi
-
@burcu Belgeler ile ilgili sorunu olursa sorabilirsiniz.
-
@dedektif cok tesekkur ederim. Aciklamaniz cok iyi oldu tekrar tesekkur ederim. Bircok belgeyi e devletten alabiliyoruz anladigim kadariyla.
-
@burcu hangi il icin çağrıldıniz ic kontrolde yazdiginiz yer icin mi
-
@edmando17 evet istanbuldu tercihim yine orasi icin cagrildim.
-
@burcu bende ickontolden elendim de henuz ulasan yok hala degerlendirme surerince gozukuyo
-
@edmando17 buyuk ihtimalle kabul etmeyenlerin yerlerine aliyorlar. Surec hala tamamlanmis gibi gozukmuyor.
-
@burcu rica ederim. Nüfus cüzdanı tasdiği noterden, sağlık raporu aile hekiminden ücretsiz alabilirsiniz. Hastanelerde ücret istiyorlar.
-
Arkadaşlar Sabiha Gökçen' den havabüse bindiğimizde otel için nerede inmemiz gerekir ve otele ulaşmak yaklaşık ne kadar sürer yardımcı olabilecek olan var mı
-
@ezgi_1_2 havaş var iett 10 ve 11 numara var hangisine binerseniz yenisahrada inin otel hemen karşı tarafta olacak. trafik yoksa 40 dk da gelir hatta havaşlar yarım saate gelir ama trafiğe bağlı
-
@dolapdereli 40 dakikaysa çok iyiymiş sabah için ona göre biletimi alıcam da. Çok teşekkür ederim
-
@ezgi_1_2 trafiği ve rötar ihtimalini hesaba katın. 1 saat diyin indikten sonra otele giriş için. rica ederim
-
Batıda servisi kabul etmeyen arkadaşların yerine biz doğuya verilenler gitmelidir. O açıklar bizim hakkımızdır. Yok öyle hadi diyarbakır demek. Peşini bırakmam bu işin.