HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@texsas12 raporda agir ve tehlikeli isler icin gecerli degl yazio ama o onemli degl dedi aile hekimi o insaat iscileri icin falan gecerli degl dedi ama banka icin bu ytrli olur dedi ztn
-
Arkadaşlar yalandan mevzu yapmayın. Banka noter tastikli nüfus cüzdanı fotokopisi istemiş. Cüzdan fotokopisine noter 4 5 mühür vuracak .O kadar. Diğer konu ise insan kaynakları iş başı için bana eğitimden 1 hafta sonra dedi. Siz eğitimden hemen sonra iş başı diyorsunuz. Ben kulaklarımla duyduğumamı yoksa size mi inanayım?
-
yani abi bütün belgeleri topladım neden bu kadar detaydasınız anlamadım
Otelde eğitimler saat kaçla kaç aarası araba bulucam ona yok mu bilen ?
-
@oguz eyvallah dostum.
-
@1helaliş uzman yrdlarına pazartesi izin salı iş başı yapılmış bizimde pazartesi veya salı iş başı yapmamız lazım sözleşme imzalanacak eğitimde bile mesaide sayılacaz
-
keşke bi hafta süre verseler hakikaten sonuçta ev bulmak işlerini halletmek kolay olmayacak
-
@1111 uzman yardımcılıgı egitiminde 9 da baslayıp en 5 e kadar sürdü demisti arkadaşım. bu civarlarda olur hrhalde
-
aile hekimi vermedi rapor. hastanede 375 tl dedi. Ortak saglık iş güvenliği biriminden almamı soyledıler. oradan alsak raporu sıkıntı olur mu acaba ?
-
@huseyn hani 5 ten sonra çıkarız o zaman napalım akşam döneriz neyse bende 55 tl ye ozel hastenede yaptırdım iş baslangıcı için dedim .Farklı hastenelere sorun 25 tl yapanda var 300 500 de.
-
@1111 olmadı oyle yapacaz bakalım
-
@texsas12 hayır, kurumun banka olduğunu belirttim ben sadece raporu alırken o kadar.
-
Servis görevlileri genelde ilçelerde çalışıyormuş bunun doğruluğu nedir arkadaşlar ?
-
@dedektif doģru
-
Cift maasi hesaba katmadan aylik net ucret ne kadar istanbul icin?
-
@lucas nufus cudanı noter tasdıklı dedım fotokopi demedım sanırm ondan yanlıs anladı yarın tekrr gıderm
-
@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@lucas nufus cudanı noter tasdıklı dedım fotokopi demedım sanırm ondan yanlıs anladı yarın tekrr gıderm
fotoğraflı olmayan tasdik aynen halledersin. -
Kabul edenlerin egitimi ne zaman baslayip bitecek acaba ? Muhtemelen teftisten elenenlerin durumu o zaman aciklanacak.yani benm fikrim bu herhangi bir duyum almadim
-
@kabakçığınhayatı 26 Şubatta başlayıp 4 Martta bitecek.
-
Arkadaşlar süreç bitti evet diyen herkese hayırlı olsun
-
aynen herkese hayırlı olsun.İssizşik tırmanışta iken bu ilansızlıkta bana başka çare kalmadı açıkçası yoksa en az 1,5- 2 sene daha uğraşmam gerekecekti kpss kurum sınavı atanma derken hop 2 sene daha erimiş.
Neyse yine bankada müfettişlik peşinde kosarım bundan sonra .