HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
arkadaşlar bir de işe başlarken yolluk verecekler mi bize ev tutmak için felan
-
Arkadaslar, merak ettigim bi durum var. Bir cogumuz uzman yard icin tercih ettigimiz ilin disinda servis gorevlisi olarak baslayacagiz, bi eve cikma duzen kurma durumumuz olacak. Merak ettigim su banka 2 ay sonra(yani sozlesme sonunda) bizi basarisiz bulup reddedebilir mi?
-
Kardeşim oraya gittiğinde 2 aylık sözleşme imzalamayacaksın.Daha önce servis görevlisi olarak giren arkadaşlarım vardı , gişede başlatmışlardı onları , yaptıkları basit gişe işlemleri , başarısız olma gibi bi durumun olmaz zaten merak etme .
-
@sussamme hocam orasi iste muallak kacimiza teklif geleck belirsiz.
-
@sussamme saol hocam
-
@ekantuan Bilemedim hocam 2 ay icinde tazminat odemeden biz sozlesmeden donebiliyorsak banka da bizden memnun kalmayabilir diye dusundum.
Ve otele giris yaparkeb imzalanan toplu is sozlesmesinden bahsediyorum hocam. Bunu imzalayacagiz.
Ama tesekkur ederim biraz icimi ferahlattiniz -
hocam rahat ol başarısız olma gibi bi durumumuz olmaz , sadece yoğun çalışcaz o tempoya alışmamız önemli
-
başarısızlık olacağını ben de sanmıyorum hallederiz evelallah. otelde fırsat bulursak eğlenmeye bakalım eğitim aralarında iş hayatı zor geçecek öncesinde eğlenelim inş
-
SPK lisansını nasıl alıyoruz ?? ve tazminatı ne kadara denk geliyor
-
Arkadaşlar az önce face grubunda ik görüşen arkadaşlardan birine 4 martta bittikten sonra pazartesi ise baslancagi soylenmis aradim ik yi ulasamiyorum arayip bu durumu ogreneneniz varmi
-
Öncelikle sistem tekrardan açıldı... Hemen başlama çok büyük yanlış olur . Şimdi kötü konuşurdum da neyse taaaaaa bilem nereye gemen nasıl yerleşeceğiz anlamadım... Ve bilmem sizin için önemli mi değim mi ama yerleşmek için yolluk vermiyorlar mı bunlar anlamadım yeni ev tutmak için gidecek para belli....
-
Hem rastgele dağıt milleti hem de hemen başla oldu başka
-
Simdi konuştum eğitim cuma günü bitecekmis yani 3 martta eğitim bitecek .pazartesi ise başlanacakmis. Banka günlük 120 dolar olmak kaydiyla 15 gün boyunca bir otelde yada tercih edeceğiniz misafirhanede konaklamanizi karşılayacak mağduriyet asla olmaz dendi .hakkimizda hayirlisi arkadaşlar
-
@mervee 2 mart persembe gunu degil mi
-
Ne biçim eğitim öyle 1 hafta bile değil. Aşağı yukarı uzman yrd aynı işi yapacağız eğitim şart
-
@kalemkutusu cuma günü bitecekmis tarihi yanlis mi yazmisim 3 mart çok pardon
-
@kalemkutusu cuma günü bitecek pazartesi is basi yapilacak ,artik hafta sonu illere gideceğiz otel ayarlayacagiz banka karsilicakmis zaten en makulu bu gözüküyor
-
@mervee Aynen en azindan otel masraflarini karsilamalari guzel oldu. Ama mesai saatinde ev aramak elektrik su falan actirmak zor olacak sadece. Neyse yasayip gorecegiz. Tesekkurler bilgilendirme icin
-
Arkadaşlar konaklama zorunlu ama eğitim bitince acaba dışarı çıkmak gezmek vs serbest olur mu bilen var mı? Evim otele 15dk arabayla
-
@dolapdereli Çıkabilirsiniz geri dönmek kaydıyla