HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@ivme ortalama 200 lira tazminat alıyorsun
-
acaba servis görevlisine servis imkanı var mı? yoksa yol yardımı falan
-
@Interest hocam ben de aradim. Ne zaman belli olacagi konusunda bilgi almaya calistim ama alamadim. Ne zaman belli olacagi konusunda bi duyumu bi ongorusu olan var mi?
-
@mülakatzede adınız ne mulakatda karsilatikmi acaba
-
@Serengeti_Kanunu edindigim bilgi surec bir ayi bulabilirmis . Size ne denildi acaba ne olarak alinacagimiz hakkinda .
-
@voshue siz bu bilgiyi nereden edindiniz acaba
-
@voshue servis gorevlisi mi teklif edilecek bize de dedim? Ihtiyaca gore servis gorevlisi de olabilir uzman yardimciligi da seklinde yuvarlak cevaplar verdi. Bence uzman yardimciligi tekli edilir
-
@sussamme genel mudurlkteki arkadas sordu insan kaynaklarina ondan edindim
-
@Serengeti_Kanunu bana gore de oyle olack hocam
-
İc kontrolorluk mulakatindan elenipte sonuc sayfasinda degerlendiriliyor yazmayan var mi
-
@Serengeti_Kanunu Yakında dediler. İlk çeyrek sonuna kadar alım tamamlanacağına göre 1 ayı bulmamalı bizimki de.
-
@sussamme var hocam benm arkdsmda uygun bulunamadinz yaziyormus
-
@voshue acaba degerlendiriliyor yazanlarin hepsine mi teklif verilecek
-
@sussamme siz hangi sifre ile giriyorsunuz? Sinava basvururken aldigimiz Atauni ye girdigmiz sifre var elimizde sadece oda uymuyor
-
@duranvarlık evet mulakat sonuclari aciklanirken girdigimiz sifre vardi ya onunla giris yapiyorum
-
@duranvarlık hocam halkbankin sitesinde duyurular kisminda servis gorevlisi aciklamasinin altindaki linkten gir
-
Arkadaslar bende akademIK uygulamasina girmio hata verio baska bu sorunla karsilasan varmi
-
@oguz hocam uygulama kapandı sanırım eveti verdiyseniz sorun olmaz
-
@adem-simit başka bir yeri mi bekiliyordunuz göç felan
-
Bende C seviye yds car ne kadar tazminat eder acaba net olarak bilen var mı ??