HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Ankette eveti secip gitmezsek sikinti olur mu sizce?
-
Sizin yerinize seçilecek başka bir kişinin hakkını yemiş olursunuz hocam.
-
@ivme Herkes bunu sormak için insan kaynaklarını arıyormuş. Merak etmeyin evet i secip zarfı tikladiysaniz hicbir sorun olmaz @Keynes-dede Bunu halkbankda servis gorevlisi bi arkadasima sordum. Yuzden 99 gisede baslarsin, genelde giseden baslar dedi servis ggorevlileri icin. Ama 3 yil falan sonra krediye alirlar, bana oyle oldu dedi. Kendisi su an kredi veriyor Antalyada bi subede.
-
arkadaşlar aile hekiminden sağlık raporu felan anladım da şu e devletten alınan çıktıları notere onaylatmak gerekiyor mu ki acaba
-
@sinan-taylan Sadece kimligini noterde onaylatman gerekiyor. Orda kendileri cekiyor zaten fotokopi. Onun dışında Afli sicil kaydi mezuniyet, terhis, hizmet dokumu vs hepsi e-devlette var
-
Benim sonuc bolumumde degerlendiriliyor yaziyor ne demek oluyor bu acaba ic kontrolorlukten elenmistim bilen var mi acaba
-
@sussamme ickontorolerden elenenleri servis icin degerlendiriyirlar oyle dusunuluyor
-
@luck servis gorevlileri icin teklif edilmedi mi
-
@sussamme Iç kontrol ve teftisten elenenleri uzman yardimciligi için degerlendiriyorlarmis, ik dan alinan bilgi bu yonde.
-
@mülakatzede aynen merkez sizin
-
@atanalım nazilli benim
-
Arkadaslar e devlet sifresini alali 2 ay olmadi, e devlete giris yapamiyorum ,sizde böyle bir durum oldu mu
-
@Interest Kesin bir bilgi mi arkadaşım?
-
@Secondchance Insan kaynaklarinin yalancisiyim ben de:) Iki kere sordum öyle soylendi.
-
@Interest alakasi yok.ic kntr. mulakatindan elendi en yakin arkadasim servise cagirdilar
-
@duranvarlık Evet bir kismini servise çagirdik dedi, hala degerlendiriliyor yazanlara uzmanlik teklif edilecek dedi. Isterseniz siz de arayip sorun.
-
Ankara servis görevlisini kabul etmedim inşallah aranızdan birine teklif gelir kardeşler
-
@Interest degerlendiriliyor denen herkese mi teklif gelecek acaba detay bir soru oldu ama bilginiz var mi
-
@sussamme Insallah öyle olur ama o konuda bilgi verilmedi bilmiyorum
-
@luck hiçbir sıkıntı olmaz