HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@mcht kardesim ben Gaziantepliyim. Boyle genel bi algı var marmara ve bati bolgesinde guneydogu ya dogru bi on yargi var biraz rahatlatmak istedim seni. Gelince anlayacaksın. Gaziantep in ne kadsr gelismis bir sehir oldugunj bosa turkiyenin 5.buyuk sehri değil. Ayrica bankacilik icin ideal bir yer. Cunku siz yaptiginiz isler karsiligi prim alacaksiniz. Ve gaziantep sanayi bolgesi oldugu icin ve nüfusu da 2milyondan fazla oldugu icin bu primlerin karsiligini alacaksindir. Ucuzlugun en guzel yerine yemeklerin en kralini yemeye geliyorsun kardesim rahat ol.hatta buraya geldiginde yardimci olmami istedigin bir konu olursa mesaj at elimden ne gelirse yardimci olmya calisirm. Simdiden hayirli olsun
-
@penguen ayni absurdlukte o zaman seninkide
-
Evet sağında tik var evet ve gri mektup var bu kadar sanırım. Değişim işi zor ama isteyen arasın lütfen . Teklifi kabul ettim.. Eğitimde görüşürüz- diyarbakır- 0553 570 73 51
-
@sinan.taylan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Evet sağında tik var evet ve gri mektup var bu kadar sanırım. Değişim işi zor ama isteyen arasın lütfen . Teklifi kabul ettim.. Eğitimde görüşürüz- diyarbakır- 0553 570 73 51
Sağında tik var derken neresinde ben göremedim de
-
Teklifi kabul edenlerden biri resmini paylaşabilir mi ekranın nasıl gözüktüğünü ?
-
@hadibakalim nasil ekliycem onu bulamadm bulsam hemen eklicm ama
-
@oguz bende nasıl ekliycemi bulamadım kardeşim yoksa atıcaktım
-
hizliresim.com a atıp linkini paylaşabilirsin.
http://i.hizliresim.com/NpV8AX.png benim durum bu.
-
@ekantuan cevapla deyip yukardaki simgelere sağa doğru gidin buluta benzeyen bişey var ona tıklayın belki o şekilde olur.
-
-
@ekantuan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Hocam seninki ios olduğu için öyle sanırım benimki android farklı o yüzden.
-
Benimki attığım linkteki gibi kardeşim
-
@oguz HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@hadibakalim nasil ekliycem onu bulamadm bulsam hemen eklicm ama
Telefonun android mi kardeşim ?
-
Aynen hocam o yüzdendir farklılık , keşke ulaştığına dair bi mail falan atsalarda insanlar tereddütte kalmasa.
-
@ekantuan aynen benim telefonda android ole tik flan cikmio o yuzden bizde de ben bgn ik yi aradm dedm vala 5 6 kere evete tikladm yolladm sizde geri donus yapmiyosunz olmusmudur dedim. Merak etmeyin olmustur o tereddut etmeyin dedi. Ama ben herhalde 8 9 oldu evet gondereli.
-
Arkadaşlar halkbank KimYon sistemi denen bir mesaj yolladı bana. geçici şifrenizle giriş yapın diyor. Böyle bir mesaj alan oldu mu ? Nedir ne değildir anlamadım. bilen var mıdır ?
-
Arkadaşlar Halkbank'ta çalışanlara kıyafet yardımı var mı biliyor Musunuz ?
-
http://hizliresim.com/z3ROW4 Bende ikişer tane var
-
Arkadaslar bana insan kaynaklarinin numarasini verebilirmisiniz.. tesekkurler
-
@yosulusne Çorum'da böyle heralde otelde havuz vs kullanılır heralde dimi