HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Bu degerlendirme sureci ne zaman biter dostlar tahmininiz duyumunuz nedir
-
@voshue bende diger cevap veren arkadas gibi dusunuyorum eger uzman yardimciliginda bosluk kaldiysa ya bizden birileri gidecek ya da hayallerimiz bitip pozisyona yerlesemediniz denecek. Tek bildigim sey bi sure daha aynı karın agrisiyla beklemek
-
@edmando17 sizin tercih neydi
-
@edmando17 bu kötü mesela
-
İK yı arayan var mı?
-
Arkadaşlar bu becayiş usulüyle ilgili kesinliği kim belirtti acaba böyle bir şey gerçekten var mı yoksa bu sadece bizim mi hayalimiz?
-
Arkadaşlar insan kaynaklarını aradım. Değişim durumu karşılıklı anlaşarak olabiliyormuş. Zorunlu görev 5 yıl evlilikte 2 yıl dediler. 2 ay iş sözleşmesinden dolayı cayma hakkımız varmış tazminat ödemeden daha sonrasında eğitim ve konaklama bedeli alıyorlarmış. Ben uzman yrd. elenmiştim başka bir teklif gelmez eğer bunu kabul etmezseniz dediler. 1000 kişilik alımı sanırım bu şekilde dolduracaklar. Kafanıza takılan olursa arayın görüşün tüm sorularınızı cevaplıyorlar.
-
Hatay da calismak isteyen var mi
-
@edmando17 bence süreci beklemede olan arkadaşlara cuma gününe kadar servisi kabul etmeyenlerin boşluğunu doldurmak için bilgi verilecek yani salıdan sonra esas boşluk ortaya çıkar kanaatimce. Uzman yard teklifinden ziyade servis teklifi gelir diye düşünüyorum çünkü servis eğitimi 1 hafta yapılacak uzm yard 2 hafta yapıldı boşu boşuna servisten sonra banka tekrar para harcayıp uzm yard için eğitim yapmaz die düşünüyorum yapacak olursa da en az 100 kişi falan alır gibi. Şöyle de bir durum var uzm yard cuma açıklandı ptsi işe başladı ama servise 10 güne yakın süre tanınmasına rağmen 3 gün içinde gelip gelmicemizi bildirmemiz istendi mantıken servise alırlar die düşünüyorum.
-
Bende aradım egitimdeyken karsilikli olarak ancak degisim olabilir dedi kesinde bisi solemiyorlar.banka sizi oraya uygun gormus dio hay ALLAHIM yaa .Mesela benim bir arkadasim göçü kazandı istanbula teklif gelmis gitmeyecek o boşluklara tercih edilebilirmiyiz dedim banka dolduru o boşluklari siz atandiginiz yere uygun görülmuşsunuz egitimden sonra vazgcmelerde otel ucreti 2000tl olsa egitimde de kafatldan ucret verirler muhtemelen 5000i bulur diye dusunuyorum bu akitte yazar ama şuan bilemiyoruz.istemedigim bir sehiri dayatamazlar yani kabul edemeyiz olur biter oyun hamuru gibi oynuyorlar.!
-
@thequeenoftheguy bende kontrolorlerden de servise secim yapilir gelemeyen kisilerin yerine
-
Servis gorevlisini kazanan arkadaşlar son işlem gününüz ne zaman bitiyor?
-
@edmando17 " görev teklifimizi kabul edip etmediğinizi 21.02.2017 tarihine kadar bildirmeniz gerekmektedir. " Arkadaşlar yarında kabul edebiliriz değil mi görevi yoksa bugün mü kabul etme için son gün?
-
@thequeenoftheguy bugun son.21ine kadar dio bugun 12ye kadar
-
@luck HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@thequeenoftheguy bende kontrolorlerden de servise secim yapilir gelemeyen kisilerin yerine
Şu süreçte herşey olabilir.teftişten elenenlere bile onerebilirler servisi veya yerleştirilemediniz yazanlarada oneri olabilir.bu hafta netleşir bence
-
Dostlar bana Antalya çıktı, İzmirle değiştirmek isteyen olursa değiştirebilirim. Ayrıca maaş konusunda da net bilgiler mevcut mu ?
-
Evet yazdım yolladım tik kaldı gönderildi dedi başka bir şeye gerek var mı
-
@sinan.taylan evet nasil yazdiniz acaba ben sadece evetin ustune tikladm yesil mesj kutusuna tikldm gndrldi ama tik fln ckmadi bende
-
@oguz senin yaptığın gibi kardeşim , yazma falan yok , eveti işaretleyip yolluyosun sadece
-
@ekantuan saol kardesim.