HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
Arkadaslar, saglik raporunu en uygun nerde yaptırabiliriz? aile hekimi hemogram,akciger filmi,odyometri, goz testlerini yapip getireceksin dedi ozel hastane 100 tl ye yapariz dedi,devlet hastanesindeki vezne 200 tl fiyat cikardi.
-
@avukatı_mısın yok ciddi sordum kalmanın zorunlu olması saçma ist ikameti olanlar için hadi kaldık bari çıkış serbest olsun eğitimde gezmek iyi gelir
-
@lucas aile hekimi saçmalamasın onun tek başına vereceği ufak bi rapor var 10 kişiden az kişi çalıştıran kurum vs için yazıyor o rapor geçerli be beleş
-
@dolapdereli Hocam kalmak zorunlu da dışarı çıkmaya bir şey demiyorlar herhangi bir saat uygulaması koymamışlar ama çıktıktan sonra tekrar gelmeniz gerekiyor demişler. Bana da saçma geldi böyle bir şeyin olması.
-
@lucas ben sağlık ocağı aile hekimde aldım direk verdi ücret yok
-
@dolapdereli aynen de kabul etmedi,ben de ozel hastanede 50 tl olan bir yerde yaptirdim artik
-
@atanalım HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@atanalım HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Bunu bilerek söyledim ama yapmıyoruz ,ozel ya da devlet hastanesinde yaptırdiktan sonra getirip onaylaticaksiniz dedi zaten onayli alıyorum neyin kafası anlayamadım
-
Peki eğitim süresinin uzman yardımcılarına göre bu kadar kısa tutulacak olmasının sebebi sizce ne olabilir? Sonuçta yapılacak işin içeriği çok farklı değil anladığım kadarıyla.
-
arkadslar nufus cudanını noterden alırken fotograf ıstedıler mı?
-
@happy ben aldm istemediler senden istedilermi
-
@oguz bana fotograflı mı ıstıosun dıe sordular fotogaraflıysa 2 tane fotograf gerekıo dedı
-
@happy
Nüfus cüzdanı fotokopisinde fotoğraf istenmez ya bi yanlışlık var bence başka notere git. -
arkadaşlar ben yarın aile hekimine gideceğim sıkıntısız veriyorlar demi sağlık raporunu?
-
@302sino olmadı ole yapıcam artık
-
@texsas12 bende sıkıntı olmadı dün aldım.
-
Arkadaslar ben aile hekimine gittim 2 dakikada verdi raporu . Noterdede kimligin fotokopisini cektler onayladilar ucret verdm dondum resim falan istenmedi benden.
-
@happy HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@302sino olmadı ole yapıcam artık
fotoğraflı da var çünkü . sen fotokopili diyekcektin .fotoğraflı istemiyor ki banka :S
-
@oz.ece35 eyvallah hocam raporu alırken bi ibare belirtiyor muyuz yoksa standart bi rapor mu bu
-
@avukatı_mısın eğitim kaç saat sürüyor hocam ? o zaman araba kiralayacam ona göre otelde park ücreti almaz herhalde ev yakın gider gelirim hemen o açıdan ?
-
@lucas fotokopili derken anlamadm vala nufus cuzdani noter tasdikli istediler dedim onlar nufus cuzdaninin fotokopisini cekti ornektir yazio ustnde asli ile ayni oldugu ibraz edilir yazio falan yani ole fotografla ilgili bsy solemedi simdi banka bunu kabul etmiyomu