HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@mervee bugün aradığımda bana cumartesi biteceği, otelden de c.tesi aksam cıkabilecegimiz söylendi. net birşey yok herhalde
-
O degil de elenenlerin yol masraflari ne zaman verilecek ? Bir bilgisi olan var mi? Özellikle kazanan, egitimde olan arkadaslar bilgi verir misiniz ?
-
şimdi ayın 3 ünde bitecekse bu cuma günü akşam çıkış demektir. şimdi biz ne ara gidip bizi verdikleri bu taaaaaaa ........ larda ev tutacağız. kolaymı ev tutup eşya almak. yarın ik yı arayıp bu durumu görüşeceğim. ha bir de cumartesi günü kalabiliyorsak iyi yoksa akşam akşam nasıl gideceğiz...
-
ve arkadaşlar giderken bize para verecekler mi? yani ev tutmak demek ilk ay depozito ile 2 kira vermek demektir. Bir de elektirk su açtırma parası var. eee eşyalar da var bu iş 3000 tl den aşağı patlamaz. var mı acaba bu durum için bir fikri olan doslar aradınız mı ikyı. Bence eğitim kaçta biteri değil bunu konuşalım derim ben malum dağıtıldık ya oraya buraya...
-
@sinan.taylan banka 15 gunluk otel masraflarin karsiliyor
-
@sinan.taylan martın 1 inde maaş yatar
-
@ekantuan maaş yatar da yarım yatar memur değiliz ki sonuçta çalıştığın kadar alırsım benim bildiğim
-
@dolapdereli peki o zaman. Haklısınız ona göre alayım teşekkürler
-
@huseyn bana cuma günü eğitimin tamamlanacağı pazartesi is basi olacagi söylendi otele gidince öğreneceğiz ozaman cikis tarihini
-
Her şey de belirsiz. Maaş belirsiz. Eğitim belirsiz. Nerede çalışacağımız(ilçe) belirsiz.
-
Arkadaşlar benim şöyle bir sorum var ? Eğer pazartesi iş başı olursa ben Ankarada olcam pazartesi ve salı rapor alsam ilk günden sıkıntı çıkar mı ?
-
Arkadaslar karamsar olmayın. Benim yasadigim yere uzman yardimcisi olarak atanan arkadaşa 1 2 hafta izin verdiler islerini halletsin diye. Boyle hemen is guc baslayacagiz diye kasmayin kendinizi. Ayrica 2 hafta otel masraflarinizi 120dolar a kadar karşılıyorlar
-
Bize şimdi 3 günlük maaş mi yatacak ayın 1 inde yoksa 1 aylık mı
-
@edmando17 eğitim bir hafta hocam 26 ş 4 m arası keske 2 hafta olsa hiltonda
-
@1111 egitimdeki otelden bahsetmedim. Gideceginiz sehirde ev bulma asamasina kadar 2 hafta otel masrsfiniz karsilaniyor
-
@mülakatzede memur olsak aylık yatardı ama burası banka şiddetli kapitalizm içerir 3 günlük maaş olasıdır. alın idare edin diyecekler. Ama halkbank çalışanına değer ven bir banka(her ne kadar yerleştirmede ve sınav sürecinde rezillikler yaşansa da) bu yüzden bir aylık maaş vermeleri de olası. Eğer vermezler ise durum vahim olur. 3 günlük maaş 100 lira eder. bununla bir ay geçinmek zorunda kalırız
-
@edmando17 jeton geç düştü ,oda iyiymiş arkaşın biri ik eğitimden 1 hafta sonra başlayacak demiş.
-
Maas 3 gün+1 aylıkmıs arkadaslar mart ayı yani
-
@sinan.taylan şimdi bazı arkadalar 120 dolar ve otel diyecekler ama onun da parasını sonra veriyorlar o yüzden önce biz vereceğiz otelin parasını da. Yanlış mı anlamışım?
-
@mülakatzede bu duyduğum güzel bir haber oldu ilk mayış kaç para şimdi