HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
ik yı sabah aradım cuma beş buçukta çıkılacak denildi huseyn
-
Arkadaşlar ben ikyi aradım simdi maaş konusu şöyle 1 martta yetiştirmeye çalışacaklarmis yetismezse bir kaç gün geç yatabilir ama nisani bulmaz dedi arkadaş bir de 3+tek maaş şeklinde yatacakmış . İşe başlama da 6 mart olacakmış yani 1 hafta izin falan yok
-
@sinan.taylan HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Batıda servisi kabul etmeyen arkadaşların yerine biz doğuya verilenler gitmelidir. O açıklar bizim hakkımızdır. Yok öyle hadi diyarbakır demek. Peşini bırakmam bu işin.
Kabul etmeyen yokmus,iky boyle bir durum soz konusu degil diyor.burda kabul etmicem diyenler sizi umutlandirmasin,kimse bu durgunluk doneminde isi reddecek bir lükse sahip degil
-
@lucas baska kurumu kazananlar var ama göc mesele bnm arkadas istanbulu kabul etmedi bu sebepten
-
@lucas hocam haklısınız fakat gerçekten var biliyorum . ama artık ümidim de alışacağım diyarbakıra
-
istanbul teklifi alan kimler var? kaç gibi otele giriş yapmayı planlıyorsunuz ?
-
sevgili arkadaslar kendisine uzman yardımcılığı teklifi gelen var mi 1 2 gun icerisinde . sanirim birisine gelmis ve bir grubun olusturulup eğitim e baslanacagini soyledi
-
Aynen facebookta paylaşımını daha sonra sildi arkadaş ama yazdığına göre Hakkari uzman yardımcılığı teklifi gitmiş kendisine (Muş servis görevlisi teklifini kabul etmesine rağmen) ve eğitimin bir grupla beraber hızlandırılmış şekilde yarın yapılacağı söylenmiş kendisine.Var mı böyle bi eğitim haberi alan,uzman yardımcılığı teklifi alan duyan bilen
-
@equinox o salladı kesin ben de gördüm. tek kişilik eğitim alacaksa bilemem
-
@voshue kaynak ? Bende degerlendirme devam edıyor yazıyo
-
Stajiyerlik kalktı mı ? Bilen var mı?
-
Halkbank uzman yardımcılığını kazanıp da aynı zamanda il göçü kazananlardan göç idaresine evrak göndermeyecek olanlar var mı arkadaşlar
-
Kaymakamlık mülakatına girecek olan var mı servis görevlisi kazanan arkadaşlar ? Otelde beraber çalışırız.
-
@dolapdereli HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
istanbul teklifi alan kimler var? kaç gibi otele giriş yapmayı planlıyorsunuz ?
12'den sonra giderim galiba.
-
@hadibakalim ben de aynı
-
@dolapdereli dediğine göre bir grupla eğitime girecekmiş hızlandırılmış olanından.Gittiğinde bilgi vermesini rica ettim tamam dedi yarın da ik yı arayıp sormayı düşünüyorum bakalım çıkacak meydana
-
Ben sistemden teklifi reddettim hâlâ basvuru.halkbank ta şu ile uygun görüldünüz yazıyor ancak akademİK te hayır ı işaretlediğim soru kalkmış. Teklifi reddedenlere tekrar teklif gelme ihtimali var mı ki merak ettim doğrusu.
-
@kabakçığınhayatı bnde de aynisi yaziyor facede kizin teki yazdi
-
bilen yok mu ilk ay stajiyer maaşı mı alacağız??
-
Stajyer maaşı muhabbeti yalanmis vakifbankta varmış o