HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
yahu şifre var ama nara girmiyor bu seferde hala giremiyorum ben nara
-
@dolapdereli sifreni degistir kimyon uzerinden sonra durumu incele de basarili ise kimyonu kapat nara gir.
-
Arkadaşlar gelen maildeki formda iban numarası falan yok nereye yatırılacak bu paralar?
-
bana ne mail geldi ne de mesaj:/
-
Evet iban istenmedi bende anlamadım
-
@dolapdereli ben de giremiyorum. Şifremi degistirdim kimyonda güvenlik sorularını da cevapladım ama olmadi. Herkeste mi böyle?
-
@economicsx şifreni ikinci kez değiştir kimyondan
-
Multinet kartları boş geldi ama ne zaman yüklenecek?
-
ben de onu soracaktm.. ne zaman yüklenecek
-
İst uzmn yard elenip şehir dısından gelenler içinde yol ödemesi yapılacakmıymıs bilgisi olan var mı? Tercihim istanbul idi ancak farklı bir ilden geldim.
-
Multinet ayin 1inde yuklenecek dediler. Gecmise donuk bakiye de eklenecekmis.
-
@Interest ayın 1ine kadar yiyin cepten diyorlar istanbul pahalı yakında sefer tası götürcem
-
Bu mail kazananlara da geldi mi beyler? Ben iş başı yaptım bu geçtiğimiz pazartesi. Bana yol ücretleri için mail gelmedi.
-
dil tazminatım yatmadıı multinet boş.
-
Multinet yatsa baya rahat edicem ben de
-
@sinan.taylan portalı kurcalarken stajyer uzm yrd'a dil tazminatı ödenmediğini gördüğümü hatırlıyorum.
-
Ödeniyor.
-
arkadaşlar Ulaşım masraflarının geri ödenmesiyle alakalı iban numarasını nereye yazacagız? bununla alakalı bir bilgi alabilen oldu mu ?
-
Bana mail Vs gelmedi kimlere geldi ? Bir de 15 gün otel masrafını karsilayacakti otel ne yapmamız lazım bunun için
-
arkadaşlar nisan ayında çift maaş diyorlar doğru mu biz de alacağız mı