HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
İk nin telefonı neydi acaba ?
-
İk ya sordum arkadaslar tam emin olmamakla beraber bu sene daha alim olmaz dedi.
-
Bende sordum arkadaslar alim olmayacak gibi dendi alinirsa servisi kabul etmeyenlerin yerine belki dendi . Siz burdan beklentiyi kesin olursa da sizin acinizdan supriz olur.
-
İk nın telefon numarasını bir arkadaş paylaşmıştı bulamadım da bilen var mı difekt ik nın çıktığı telefon numarası
-
@squardward 0216 503 51 71
-
@keyness
Çok teşekkkür ederim -
Arkadaşlar Su kullanıcı adı ve şifre olayı nasıl olacak? Benim subedekiler de bana soruyor. Ne zman sifremiz olacak? Servis görevlisi arkadaşlar sorum size :d
-
@economicsx valla bana yeni geldi ama sisteme giremiyorum ben de. şubede işler var ama benim yapabildiğim şeyler sınırlı kalıyor
-
Ben 2 gündür işlem yapabiliyorum. İlk başta girememiştim, backoffice'de bulunan yetkiliye durumu söyleyin onlar da başka bir yere mail atıp düzeltiyorlar. Size sorup durmasınlar yani sizlik bir şey değil. Şifreyi ve Nar'ı kendileri ayarlayacak.
-
hmm öyle yapalım bari. işlem yapmaya başlatırlar direk ama hatasız gitmek zor olacak
-
Halkbank sınav açacak deniyordu ne oldu son durum arkadaşlar
-
@merkantilist tekrar bir sinav acilacakmis
-
@karamel kaynak ? bir de hangi pozisyonlarda ?
-
@karamel nerden duyum aldiniz?Suana kadar 1000 kisi baslattilar cunku
-
@summer bir sube muduru dedi acilmasi dusunuluyor dedi
-
@karamel siz bankada calisiyosaniz duyum alirsaniz burdan paylasin:)
-
@summer yok ben calismiyorum ben de bu sinavi bekliyorum bir yakinim araciligiyla biyle bir duyum aldim insallah acilir
-
@karamel Bana biraz dusuk bi ihtimal gibi geliyo ama belli olmaz.Insallah acilir
-
@summer insallah
-
@summer insallah