HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@oz.ece35 bekleyip göreceğiz bakalım
-
@texsas12 İşte 3 gün yol izni verseler hiçbir sorun çıkmayacak. Yangından mal mı kaçırıyorlar anlamıyorum.
-
Eğitim hakkındaki izlenimlerimi yazayım biraz.
Öncelikle çok keyifli bir süreçti. Eğitim için gelen insanlar çok çok değerli insanlardı. Beni en çok geren kısım odaların 2 kişilik olmasıydı neyse ki oda arkadaşım da çok iyi ve uyumlu bir insandı. Daha doğrusu orada tanıştığım kim varsa hepsi çok iyi ve samimi insanlardı.
''Halk ister Halkbank yapar'' şarkısının her eğitim gününün başlangıcında 565489 kere çalması dışında her şey çok güzeldi Hilton'dan sonra geldiğim şehirde kaldığım otelin yaşattığı kültür şoku dışında şu an için durumumdan memnunum. Şaka bir yana umarım herkes için iyi olur her şey en kısa zamanda.
-
@sinan.taylan valla kardesim tek bildiğim şey yarin maaslarin yatmasi gerektiği yoksa herşey sıkıntı olacak
-
Bu yol paraları ne oldu ?
-
@E.M.Z Temizinden 2 haftası daha var o işin. Diğer arkadaşların eğitimi bittikten sonra verilecek dendi.
-
Uzmanlik egitimi kac hafta suruyor? Galiba bu gun basladilar ondan sonraki hafta bilet iadesi yaparlar heralde
-
Nlmkjljg
-
Daha alım olucak mı bilgisi olan var mı ?
-
Arkadaşlar başlığın içeriğine bir bakın ve destek olmaya çalışın.
-
@squardward hayır son grup olarak egitimdeyiz şuan malesef
-
@equinox HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
@squardward hayır son grup olarak egitimdeyiz şuan malesef
Uzman yardimciligi degil mi ?egitimleriniz ne kadar surecek biliyormusunuz?
-
@equinox
Acaba bilgi sistemlerine alım olucak mı ben o alandanım da . Uzman veya uzman yardmcısı olarak. -
@asdfghjkl 10 unda bitiyo egitimler.ve evet uzman yardımcılığı eğitimi.
-
@squardward denilene göre başka alım yok ama benim cumlemi referans almayın olur ya ihtiyaç doğar alım olur belli olmaz
-
68 kisi uzman yardımcısı olarak egitimdeyiz arkadaşlar.
-
@estilografica toplam akım 1000 kişi olmuş mu
-
Olma ihtimali yok servis görevlisinde kabul etmeyenler de vardı orda 330 burda 68 var öncesinde de toplam 500 demişlerdi, 900 kişiyi değerlendirdiler bizi de harcadılar anladığım kadarıyla da başka da alım olmayacak
-
@keyness ararlarsa bu gun yarin ararlar.carsambadan sonra bence umut biter
-
@asdfghjkl hocam bu saatten sonra olması çok zor ik geçen hafta bi beklenti içerisinde olmayın dedi.Sayıyı tamamlamama opsiyonu bankanındır dedi. Bu saate kadar yaptıklarına akıl sır erdiremedik zaten olursa anca böyle bir umut var sadece.