HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@Secondchance tamam öyle yapayım o zaman kardeşim çok teşekkür ederim
-
@senolforum Rica ederim.)
-
yahu şu uçak paralarını hala karşılamadı banka. Ne zaman iade edecekler paramızı ? aylar oldu yahu
-
@Çevreci bütün eğitim süreçleri sonlandıktan sonra iadesi olacakmış onların.
-
bende öyle biliyorum ancak aylar geçti bitsin artık şu sureç paramızı versinler. işe giremedik zaten paraya ihtiyacımız var sonucta
-
Maaşlar yattı mi bilgisi olan var mi ?
-
@danıldtramp @senolforum sistemden bizi atmışlar, bende servisi kazanmıştım teklifi reddettim ptsi ye kadar sistemde kazandığım il yazıyordu sonra baktım hesabımı silmişler artık bizımla dıyılsınız diyorlar
-
@mülakatzede aynı durum bende de vardı teklifi reddetmek zorunda kaldım çünkü evlenirseniz eğer 2yıl içinde normal şartlarda da 5yıl sonra tayin alabiliyorsunuz dediler. becayiş yapabilirseniz sizin için iyi olur.
-
@bjk_tk Bugün 1 hafta oldu ben Mali Tahlil'de başlayalı ve bölge müdürlüğünde bölge müdürü dahil tanıştığım herkes bankada baslayabilecegin en güzel yerden basladin dediler. Ben de 2haftalik eğitim boyunca kendimi subecilige alistirdigim için ve aslında ne olduğunu bilmediğim için ilk başta tedirgindim ama öğrendikçe sevmeye başladım. Oteldeyken birim müdürümüz toplantıda yapacağımız işi anlatınca vayy bee bile dedik
özetle büyük kredi talepleri icin raporlar hazırlayacağız. Hem de öyle böyle raporlar degil. Piyasadan ve diğer bankalardan firmalar için istihbarat toplayacagiz ve firmanın mali verileriyle uyusup uyuşmadığını analiz edeceğiz. Cekini senedini oduyor mu yasal takibi var mı tablolarında hile var mı inceleyeceğiz. Yoğun muhasebe eğitimleri olacak. Sürekli sınavlar... Dün online sınavım vardı mesela. Yönetmen de uzman da ben de aynı sınava girdik.
Bunun yanında müşteriyle firma ziyaretlerinde görüşülüyor. Raporun %60i ziyaret dedi hatta bana uzmanim. %40lik kısımdaki emek çok fazla.
Başka bankalarda olsun halkbank içinde olsun çoğu yöneticinin İMT çıkışlı olduğunu söylediler. Yanlış hatirlamiyorsam Ziraat bankasının genel müdürü, başka bankalardaki yöneticiler ve Halkbank GMü de İMT cikisliymis.
Maaşlara gelince bugün 2.maasimiz yattı bordroyu goremedigimden kesintileri bilmiyorum ama öyle 3.500-4000ler beklemeyin arkadaşlar. Brüt ücret 3100 ancak kesintisi çok fazla anladığım kadariyla. Bize söylemişlerdi size de söylerler illaki ama ilk başlarda tutar düşük hatta subecilerden 70tl fln az ama rapor yazma yetkisi alındığında rapor başına prim aliniyormus. Rapor yazma yetkisini almak da 1yil sürüyormuş. -
@Victoria kardesim bilgilendirdigin icin sagolasin . Yds tazminatini direk alabiliyormuyuz ? Birde net bu ay eline gecen neydi ?
-
@Victoria istanblda mı görev yapyrsnz acaba ? Bu brüt ücrete istanbl tazminatı dahil mi ?
-
Daha önce bu forumda paylaşılmıştı ama hem burada göremedim hem de internette bulamadım.Bi arkadaşımız bu toplu iş sözleşmesinin ücretlerin bulunduğu ekini link olarak gönderebilir mi ?
-
@Victoria reyis bi soru da ben sorıyım. Çalıştığımız yer ataşehir genel müdürlük mü? Yoksa Bakırköy Kadıköy ya da şişli bölge müdürlüğü mü
-
@piretorbası İstanbul'da değilim.
-
Buldum nihayet merak eden varsa paylaşıyorum arkadaşlar toplu iş sözleşmesi ücretler bölümü
http://www.ozfinansis.org.tr/wp-content/uploads/2017/01/II.DÖNEM-TİS-EKLERİ_HALKBANKASI.pdf
-
Ise servisle gidip geliniyor degil mi
-
@Victoria çok saolun hocam uzun uzun yazmışsınız ben bayağı bi düşündüm kabul etmeme kararı aldım hakkımızda hayırlısı olsun
-
istanbul gm ğe servis gör. olarak atandım yemek kartı yokmuş ve tazminatı brüt 120 tl daha eksikmiş şubelere göre iyi mi müşterilerle muhatap olmayacağız derken maaş kalmadı
-
gittiğinizde otel için günlük max ne kadar veriliyor kesin bilgisi olan varmı ?
-
@dolapdereli Gm de yemek kartina gerek yok ki zaten:)