HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat
-
@avukatı_mısın teşekkürler.
-
Arkadaşlar süreciniz bitti mi
-
@üsh Cuma günü bitecek.
-
mali tahlil ve istihbarat daire başlanlığı uzman yard olmuş.çalışma şartları ve maaş konusunda net bilgi verirmisiniz aşırı kararsızım kabul edip etmeme konusunda
-
@bjk_tk aga benim de aynı bölüm. Maaş vs falan bilmiyorum da şöyle soyliyim: Özel bi bankada mt olan arkadaşım ki kendisi iş seçen bi adam şöyle demişti: Benim yapmak istediğim bi iş.olsa kabul ederdim diye. Diğer uzman yardımcılıklarına göre de bi tık daha az yorucudur diyodu ama bi araştır sen de.
-
@piretorbası saolasın.bana bu banka işi baştan itibaren cazip gelmiyor da işte teftiş kısmı yine cezbediyordu şimdi o olmayıp burası olunca iyice allak bullak oldu kafa.belli bir süre deneyip bıraksan desen bu sefer yerine girebilecek işi gerçekten isteyen başka birinin hakkına da girmek istemiyorum benim anladığım kadarıyla burdan elle tutulur bir seviyeye gelmen asgari 6-7 yıl akbankta mt başlayan arkadaşlarım mesela 2-3 senede ciddi kademe atlamışlardı benim ve maaşlar acayip tatmin edici seviyeydi burda söylenen seviyeler onun yanından geçmiyor bide istanbul boyutu var anadoluda bir şehirde bu maaş seviyeleri oldukça iyi ama malum istanbul şartları başka yerde gider 1 se burda 3 oluyor kirası osu busu
-
Arkadaşlar merhaba nişanlım 8 aydır İstanbulda gelir uzman yardımcısı ben farklı bir ile memleketime servis görevlisi olarak atandım suanda egitimdeyim aranızda tain durumlarını bilen var mı onu cekebilir miyim ona göre degisicem ya da ilerde de becayis oluyormu
-
@bjk_tk bu mli tahlil şeyinde aylık ortalama yds vs. Hariç net ne kadar geçiyo biliyo musun peki reyis
-
istanbul maaşları hakkındaki bilgim istanbul tazminatı olduğu. cumartesi günü bazen genel müd. departmanları çalışabiliyor. bu ek hizmet için de ek ödeme oluyor. onun dışında da yds var.
-
@piretorbası net bilmiyorum da genelde söylenen 3.5-4 arası
-
Arkadaslar herkes mali tahlil mi yok mu kobi felan ?
-
arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı olsun. Ben içkont. elenmiştim şimdi sisteme girince hata veriyor tc no yada şifre yanlış diyor. yani sistemde kayıtlı değilsiniz yazıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
-
@senolforum Herhangi bir teklif aldınız mı hocam ?
-
@senolforum bende de sifre tc yanlis yaziyor. Bundan once uygun poz.da degerlendirilemediniz yaziyordu.
-
@piretorbası HalkBank Uzman Yardımcılığı Kazananlar Mülakat içinde söyledi:
Benim de proje değ.mali tahlil istihbarat. Hakkımızda hayırlısı olsun. bi de gençler benim tecil kasımdaydı sınav başvurusunda.. Müfettişlikten elenince mayısa aldırdım iş olmazsa diye.. Yarın sorcam gerçi ama bu bi sıkıntı yaratmaz di mi.. 2 mayısa kadar askerlikle ilişkin yok ywzıyo... bi de banka devlet bankası olduğundan tecil vs erteletebiliyo mu.. Eyvallah şimdiden.
Tecil yok arkadaşlar. Kendiniz yapabilirsiniz artık bankanın öyle bir uygulaması yok.
-
@hadibakalim uzmanlıkta üç yıl tecil var diye bilgi aldım ben çalışan arkadaştan. Siz gişe için mi söylediniz acaba ben orayı kaçırmış olabilirim?!
-
@danıldtramp, @Zach Hocam,Yani önceden iç kontrolör mükatına girdim ordan elendim. şimdi sisteme girince kayıtlı tc bulunamadı diyor
-
@senolforum Arkadaşım kayıt olurken ki mail adresin ve bankanın sisteme girmen için telefonuna mesaj olarak attığı şifreyi kullanacaksın. Acaba mail şifreni deniyor olabilir misin?
-
@Secondchance yok o şifre bilgisayarımdada mailimde de kayıtlı sıkıntı şu önceki mülakatlara da giriş yapamıyorum .HATTA MÜLAKAT YERLERİ AÇIKLANDI YA ŞUAN ONA DA GİRMEYE ÇALIŞTIM ONADA GİREMEDİ .o sayfada ne kadar mülakat başlığı varsa hepsinide denedim
-
@senolforum yarın insan kaynaklarını arayıp tc nı söylersen sistemden kontrol edip en net cevabı vereceklerdir. Sonuçta hepimizin bilgileri kayıtlı kazanılmış bir hakkın varsa saklıdır. Hakkında hayırlısı olsun.