PTT Uzman Yardımcılığı ANKET
-
75.51 puan var. Gelir mi gelmez mi tahmin etmek zor.
-
@öğrenci Evet hocam bari sıralama olsaydı da yerimkzi bilseydik. Böyle ne olduğu anlaşılmıyor.
-
Bende 82.65 almisim inşallah kaliriz mülakata. Kesin sonuclar sinav itirazlarindan sonra yayinlanacakmis
-
Ben de 83 kusur
Kalırız diye umut ediyoruz insallah -
Benim de 77,55 puanım var. Umarim mulakata hak kazanmaya yeter. Hepimiz icin hayirlisi olsun
-
81,63 inşallah mülakata kalırız.
-
Ben biraz ortalamayı düşüreyim: 62,25. Mülakata çağrılacak arkadaşlar için şimdiden hayırlısı olsun.
-
Bana da nedense 70 üstü çoğu kişi çağırılacak gibi geliyor, hatta barajı düşürebilirler bence.
-
@alageyik08 birçok arkadaşın da bahsettiği gibi dil puanı belgesini kayıt esnasında istememeleri ve yökdili aynı puandan eş koşmaları oldukça anlamsız ve amatörce. Mülakatta herhalde "who are you, how are you?" diye geçiştirecekler... Kurum, sınava katılımla ilgili ısrarla bilgi de paylaşmıyor. Biz de mülakat sayısı ve puan aralığıyla ilgili adam akıllı tahminde bulunamıyoruz. Kimseyi ümitlendirmek gibi olmasın ama ben de 70 üstü alanların çağrılacağını düşünüyorum.
-
@cem Doğru diyorsunuz, ben mülakatta İngilizce bile sormayacaklarını düşünüyorum. Baştan aşağı düzensiz bir sınavdı. Hayırlısı olsun.
-
Arkadaslar yazılı sınav barajı 70 mi?
-
@perapalas evet uzmanlık icin en az 70 almak gerekiyor
-
@offspring teşekkür ederim.69,39 benimki kalan arkadaslara başarılar dilerim