Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
başvurular bitmeden bir gün önce başvurumu iptal etmiştim sınavı yapamayacağımı düşünüp iyiki de iptal etmişim diyorum 1. si zaten sıralamaya giremeyecektim 89,77 ile 2. si iibf-sbf grubundan 460 kişinin çağırıldığı 2016 yılındaki sınavda yazılı kısmını sadece 13 kişinin geçtiğini görünce başvurumu çekmişim iyiki diyorum.
-
@rootofallevil 89 küsürlü puanla sizin gibi düşünüp hiç başvuru dahi yapmadım. Klasik sınavı geçemem diyerekten...
-
@kuheylan hocam yeni kimlik almak bile 15 gün sürüyor, sınava kadar çıkmaz yeni belge bi tereddüt yaşadım şimdi
-
@öğrenci valla hocam rasyonel davranmaya çalıştım bir de odtüsbky nickli arkadaş geçmiş dönemlerin başarı listesini paylaşınca hiç de öyle göründüğü gibi kolay bir sınav değilmiş
-
Darısı yazılı sinava
-
Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum. Kurum ne sıklıkla ilana çıkıyor biliyor musun arkadaşlar 2019 kpss sonuçlanmadan alıma çıkar mı? 88 kusurle giremedim ben de
-
Neyseki para götürmeye bir şey dememisler normalde en azından bozuk para getirilemez yazardı.
-
@rootofallevil En iyisini yaptık Hak edenler kazanır umarım
-
90,55 le kul payı girmişim keşke çalışsaydım gelmez diye düşündüm
-
@kumtemur Kabul edilmiş mi hocam?
-
@richie-rich "bunlar" :)))))))))
değil mi bunca 90+ kişi patlayacak bu sınavdan,keşke basvurmasaydik da @odtüsbky basvurabilseydi bir tek. @odtüsbky burada lafım size değil hocam da arkadaş çok boş genelleme yapmış. Kusura bakmayın.
-
Sınava girmeye hak kazananlara hayırlı olsun. İşini en iyi yapacaklara nasip olur inşallah. Sınava kaç kişi girmeyecek çok merak ediyorum. Çağrılanların 1/3'ü yine gelmeyecek ve güzel küfür yiyecekler.
-
@onuktekin başvuru döneminde bu konuları yazınca bir tek tehdit edilmediğimiz kalmıştı o yüzden ben de umursamadım her sınav dönemi aynı şey yaşandı-yaşanıyor-yaşanacak hocam sadece rekabet değil vmy yazılısında da böyle bddk-spk sınavlarında da böyle... göreceksiniz vmy sınav tarihleri belli olsun başvuranların %40 ı sınava gitmeyecek gitmeye tenezzül etmeyecekler
-
Arkadaşlar sınav kaç oturumda yapılıyor bir de hangi saatler arası yapılacak? Is yerinden ona göre izin alacağım
-
Sabah alan öğleden sonra ingilizce vardı yanılmıyorsam, tüm gün sürer.
@mfa6306 -
@ceks74 niye o kadar kişi alinmadi da sen üstüne alindin. Tabii ki de herkese degil lafim.
uygunsuz üsluptan dolayı düzenlemiştir
-
@officialsecret teşekkürler hocam tahmini 5 gibi tamamlanmış olur mu ki
-
Kesin konuşmayayım hocam da biter diye tahmin ediyorum. @mfa6306
-
@richie-rich ne kadar sıktınız arkadaşlar ya başlık açıldığından beri aynı muhabbet bıktık artık. Kim niye boyunun ölçüsünü alsın insanlar +90 puan almış alnının teriyle bu sınava girecekler. İsteyip kazanamayanlara biz de üzülüyoruz da bu kişiler de tombalayla seçilmedi yani kimse kimsenin hakkını yemiyor
-
@ceks74 hocam @Richie-Rich haksız degil bence :)) bölüm arkadaşlarımdan 7 kişi resmen hak kazandı sınava girmeye ama 4 ünün iktisat ve işletme neti 15 bile değil digerleri de an itibariyle am is are çalışmaya başladılar :))