Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@aleks10 Yani evet de böylesi de kötü oldu. Alan bilgisi ayrı bir şey test ayrı bir şey. Evet tabi ki hayırlısı olsun ama birden testin ayrıca değerlendirildiğini öğrenmek üzdü.
-
@fg94 hocam maile dönüşe erken en azından bugün cevap geleceğini sanmıyorum ama bir arkadaş da onaylamak için arayabilir ben dünden beri uğraşıyordum bağlanınca sınav dairesi açmıyordu açarsa ''puan hesaplarını bilen sorumlu'' orada olmuyordu bugün çıktı. bence bir arayın direkt sınavla ilgili sorum var deyip bağlanın bir arkadaş da anladığını anlatsın,açıklamaya gerek kalmaz bence. 312 291 4444 sitedeki telefon
-
@alageyik08 hakkınızda hayırlısı olsun hocam,cari hesap sorusunu yanlış saydıysanız onu + diye ekleyin düzeltilmemesi imkansız. bekleyeceğiz bakalım.
-
@pmprofx A kitapçığı arkadaşlar
-
Soruları pdf şeklinde gönderebilecek bir babayiğit ariyoruz
-
@akademili benim ingilizcede toplamda 4 yanlışım var, onlardan birisi de bu ben de yanlış olduğunu düşünüyorum
-
a kitapçığına göre bende d demiştim siz ne olduğunu düşünüyorsunuz?
-
@friedman94 hocam sorunun tamamı yanlış ,soru kökü tekil (İt) ama cevaplar they ile başlamış.
-
@akademili aa evet o tarz hiç düşünmemiştim
-
@ceks74 Hocam maalesef o soru değil yani hayırlısı diyorum yine de bakalım. Aslında umudum hiç yoktu ama işletme güzel geçince mutlu olmuştum yalan değil.
-
@friedman94 Sorular özensiz hazırlanmış ,akşama biraz daha detaylı bakacagım.Benim 7 yanlisim var ama kimsenin hakkı yenilmesin.
-
@akademili Bende de 8 yanlış çıktı hocam. 90 üstü bekliyordum. Ummadığım sorular yanlış çıktı. Diğer sorulara da baktıktan sonra buraya yazarsanız yine konuşuruz sorular üzerine, ona göre dilekçe ile başvurabiliriz.
-
Toplanın gençler en son kesin ve net bilgiyi veriyorum test sınavı kesinlikle alan bölümlerinden birisi sayılıyormuş ve bu konuda kesinlikle abi kafa karışıklığı olmasın dedi kurumu aradığımda yani test sınavındanda en az 65 alınması gerekiyormuş artık kurumuda aramayın arkadaşlara iletin dendi zaten ordaki adam sinirli sinirli konuştu sanki orda zorla çalışıyor :))
-
@pmprofx Gaddemit. Neyse hayırlısı diyorum inşallah 65i gecmisimdir. Bir soruyu hatırlamıyorum. Ya 14 ya 15 yanlışım var. Hayırlısı ise olur napalim.
-
Arkadaşlar birazda özeleştri yapalım forumda şunu gördüm işte ben testi hemen yaptım özenmedim bezenmedim klasik sınava zaman kalsın diye öylesine yaptım bu bence çok mantıklı bir gerekçe değil çünkü orda senin önüne ne konduysa en iyisini yapmak kişinin kendisi açısından en rasyonel tercih olacaktır diye düşünüyorum umarım herkesin hakkına hayırlısı olur bana kızanlar olabilir ama ben testi ilk gördüğüm zaman bundada 65 barajı olacağını varsayarak çözüm yapmaya çalıştım belki bende kalacağım ama herzaman böyle rasyonel olmak gerekiyor
-
peki klasik ile test ortalaması mı olacak her ders için yoksa klasiklerde de en az 65 mi alınacak her dersten bir şey söylediler mi bu konuda
-
@pmprofx Tabi siz de haklısınız. Testte de baraj olabileceğini düşündüyseniz zaten siz inşallah mülakata kalırsınız, hak ediyorsunuz çünkü. Ancak ne ilan metninde ne de kitapçıkta böyle bir bilgilendirme yoktu. Açıkçası forumda da yoktu. Kimse net bir şey bilmiyordu. Kimsenin kismetini kimse yiyemez sonuçta; nasipte yokmuş deyip, ettiğimizin sonuçlarını göreceğiz.
-
@friedman94 her ders için en az 65 alınacak ve ortalama en az 70 olacak burada ingilizceyi de katarsak toplam 5 alan dersi oluyor (hukuk,iktisat,işletme,ingilizce,TEST) bence herbirini eşit oranda yüzde 20 oranında alıp nihai puanı hesaplıyacaklar
-
@alageyik08 evet hocam bende kurumda ki ilgiliye onu bizzat üstüne basarak sordum kendileri bana testinde sınavduyurusundaki gibi alan derslerin içinde bulunduğunu belirttiler
-
@Pmprofx keşke ne zaman aciklanir diye de sorsaydik,telefondaki gorevli gercekten korkutuyordu adamı insanın aklına gelmiyor, herhalde size en son patlamayi yaptı hocam