Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
Saat 9 itibariyle başvurular başladı ancak başvuru formunu göremedim
-
Fotoğraf için kimlik, ehliyet, pasaport başvurularında kullanılacak standartlarda olmalı diye yazıyor. Sanırım biyometrik fotoğraf istiyor başvuru için.
-
Kpss sonuç belgesi yükle kısmında resmini mi yükleyeceğiz acaba
-
@akorkmaz1910 evet sanırım öyle. ben ekran görüntüsünü alıp onu yükledim.
-
Arkadaşlar formda "Hakkınızda bilgi verebilecek akraba dışında iki kişi"nin bilgisi isteniyor. Referans kısmı değil mi burası, ben mülakata kalındığında istenilir diye düşünmüştüm açıkçası.
-
arkadaşlar sgk'ya tabi hizmetiniz var mı dan kasıt daha önce sgk'lı bir yerde çalıştınız mı diye soruyor ?
-
@ceks74 ben de bu şekilde anladım
-
arkadaşlar arşiv ve güvenlik soruşturmasınında çıktı alıp oyle fotograf yapıştırılacak yazıyo ama ben form fotoğraflı çıkıyo tam anlayamadım
-
@Aslan-Reyiz hocam işletme notu var mı acaba ?
-
@ankaragüçlü hocam geçen yıllarda ben normal fotoğrafımı yapıştırmıştım bir sorun olmamıştı.
-
@ceks74 ama bi tırstım öğlen arası geçsin arayacağım
-
@alageyik08 öyle biri yoksa napalım hocam
-
SSK veya BAĞKURa tabi bir hizmetiniz var mı derken ben 2009-2010 yılları arasında HAVAŞta çalışmıştım o sayılıyor mu? Bir de mecburi hizmetten kasıt nedir? Guy olarak atananların 5 yıl bağlı bulunduğu vergi dairesinde çalışma zorunlulukları var -becayiş, evlilik, kurum değişikliği istisnalarının dışında- kastedilen o 5 yıllık çalışma zorunluluğu mu?
-
arkadaşlar başvuruda işletme bölümü yok o nasıl olacak bilen var mı acaba ?
-
arkadaşlar excel'den açıldığında bu sayfa 1 yazısı yok edilemiyor mu ? çıkartınca da böyle mi çıkacak bu ?
-
sonuç belgesi nasıl yükleniyor?
-
@ceks74 yine de bi sormak lazım çünkü özellikle belirtmiş kimlik, pasaport başvurularında kullanılan standartlarda olmalı diye
-
@ankaragüçlü aradım bağladıkları yer telefonu açmıyor.
-
Fotoğraf ile ilgili olarak biyometrik mı olmalı sorusuna biyometrik daha iyi olur cevabını aldım, ek olarak verdikleri güvenlik soruşturması formu 2 sayfa oluyordu birkaç satır silip teke indirdim sıkıntı olur mu sorusuna da iyi yapmışsınız cevabını aldım.
Telefona baglanirken klasik müzik çalması da hoşuma gitti gereksiz gibi gözükebikir ama kalite detayı bence
-
@ceks74 hocam belge yükle kısmında sınav sonuc belgemi yüklemeye çalısıyorm olmuyor siz nasıl yaptınız