Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@gresham-t bende fark ettim hocam twitter da ingilizce de baraja dahil yazmislar,basvurular baslayinca kurumu arayip sormak en akillisi sanirim
-
@duyguuu37 ilanda net olarak ayrı ayrı "alan bilgisi" ve "yabancı dil" yazılmış ve alan bilgisinden 65 barajından bahsedilmiş. Sanırım İngilizcede baraj yok yalnızca 70 ortalamayı etkiliyor. Tekrar okuyunca emin oldum artık bundan:)
-
@gresham-t Öyle hocam. İlan metni yıllardır aynı. İlk kez bu yıl sizden duydum, yabancı dilde baraj olmayabilir olayını. alan dersleri kadar onda da baraj var. yoksa yabancı dili olmayan birçok kişi diğerlerinden kasıp geçerdi ama yok öyle bir dünya. inşallah bu yalan bilgi yayılıp da yabancı dili olmayanları başvuruya itmez. face hesabım yok ama üstteki yazımı referans gösterip paylaşırsanız sevinirim.
-
@odtüsbky valla en çok korktuğum şeydir başkalarını yanlıs yönlendirip hak yemek ondan değil de 130.000 kusurluk sitenin adımını yok diyince kuşku uyandı bende. Ha benim de yabancı dilim iyi değil ama baraj olmasi gereksiz başvurunun önüne geçeceği için daha adaletli.
-
@odtüsbky valla en çok korktuğum şeydir başkalarını yanlıs yönlendirip hak yemek ondan değil de 130.000 kusurluk sitenin adımını yok diyince kuşku uyandı bende. Ha benim de yabancı dilim iyi değil ama baraj olması gereksiz başvurunun önüne geçeceği için daha adaletli.
-
@odtüsbky tecrubeli arkadaslardan dinlemek daha guzel tabiki hocam,ben ingilizce icin degil de klasik sinav tecrubem olmadigi icin korkuyorum açikcasi
-
@duyguuu37 2016 sınavına girdiğimde ilk klasik sınav tecrübemdi ve çok çalıştığım işletmeden 60 alıp kıl payı baraj altı kalıp iktisattan biliyorum diye hafife aldığım ve sınavda zorlanıp yarım yamalak cevapladığım sorulardan tane tane puan alamayıp sadece tam yaptığım 2 sorudan 40 puan alarak baraj altı kalmıştım. Hukuktan 65'le barajı geçip, 80 YDS'li biri olarak da İngilizceden 92 almıştım. Ancak YDS'si 45 olan bir arkadaş hiç İngilizce çalışmadan 50 puan alıp işletmesi 70 üstü olmasına rağmen baraj altı kalmıştı.
@Gresham-T O halde o kalabalık grupta bu yanlış bilgi çabuk yayılır ve dili olmayanlar ilana yüklenirse benim de sınava girebilme şansım sıfırlanır -
@odtüsbky sanmıyorum hocam genel kanı gözlemlediğim kadarıyla İngilizce için de baraj olduğu.
-
Kim dedi ingilizce degerlendirilmiyor diye ya
O zaman niye soruyolar ingilizce sizce, laf olsun mu?
Sacmalamayin arkadaslar önceki alımlarda ingilizceden kaldi sozum ona 90 puanli adamlar.
90 puanlular ya gececeklerini sandilar ama o is oyle degil iste. -
Rekabet Kurumu uzman yardımcısı sınav soruları sınavı hazırlayan üniversitenin hazırlık atlama sınavı ile çok benzer oluyor genellikle. Bu tespit sadece beni bağlar sevgili dostlar. Bir de YDS puanı 50 olan biri rahatlıkla barajı geçer.
-
İsletme için 1 hafta yeter mi arkadaşlar? Ayrıca AÖF kitabından mi çalışıyor herkes? İşletme kitabı alicam ne almalıyım bilmiyorum bu sınav için.
-
91 puana sıra gelir mi
-
REKABET KURUMUNU BEKLEYİP MİLLİ KÜTÜPHANEDE DERS ÇALISANLAR VARSA TANIŞABİLİRİZ 2 KİŞİYİZ.ÖZELLİKLE BİLGİSAYARDA REKABET KURUMU UZMANLIK TEZİNİ İNCELEYEN ARKADAŞLA TANIŞMAK İSTİYORUZ
-
Istatistik ve ekonometri calismak icin kitap onerisi olan varmi istatistigi ingilizce almistim dort yil once tanimlari hatirlarim ama sayisal kismi hatirlamiyorum ekonometri hic yok
-
@dnd ekonometri için bulabilirseniz recep tarı'nın kitabını tavsiye ediyorlardı ama istatistik için herhangi bir kaynak bilmiyorum
-
@rootofallevil istatistikte ders notu yeterli olurmu soru kesin geliyormu buralardan aksama kurumun sitesinden bi yilin sorularini indirdim iktisat isletme hukuk sorusuydu hep sanki
-
@dnd onu hiç bilmiyorum ya mesela 6 soru sorup içinden 4 tanesini seçin cevaplayın derlerse iktisat oturumunda ve ekonometri ve istatistikten 1 er soru gelirse orayı es geçersiniz
-
@rootofallevil tesekkur ederim
-
@aleks10 salı cuma akşamları ve haftasonları tüm gün millide olacağım görüşmek isterim
-
@akorkmaz1910 cuma değil perşembe olacaktı