Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
-
@akorkmaz1910 ben de millideyim hocam görüşelim geldiğinizde
-
Bu sinava hic basvuru yapmasam daha iyi galiba,ekonometri istatistik:(sinav klasik sanirim sadece tecrube olsun diye de gidilecek bir sinav degil
-
Arkadaslar icin isletme icin hangi kaynaklari oneriyorsunuz. Kpss deki isletme gibi mi olacak konular yoksa isletme iktisadi gibi mi. Daha once sorulduysa kusuruma bakmayin.
-
@evandro daha once girdiniz mi hocam sinava ?
-
Sınava giriş sınırı var mı vdk sınavları gibi
-
@mami1616 evet
-
@rootofallevil yok hocam istediğiniz kadar girebiliyorsunuz.
-
@furken, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
cak konular yoksa isletme iktisadi gibi mi. Daha once sorulduysa kusuruma bakmayin.
murat işletme önerilmişti ama piyasada yargı yayınlarının da işletmesi var
-
@evandro sağ ol hocam
-
@evandro Inglizce test sorulari kaç şıklı hocam . Dguy gibi 4 şık mı kpss gibi 5 şıklı mi?
-
Ooo burasi tam sampiyonlar ligi olmus ya,gecen sene puansizliktan halkbank vakifbank ilanlarinda gelmistim buraya,simdi 89.6 ile rekabet gelir mi diye yoklama yaparken gordum tartismalari bu banttaki adaylarin tartismasi da bi baska oluyormus saglam ingilizcesi ve sinirda puani olan biri olarak icime sinmese de ingilizcesi belli bir seviyede olmayan sinava basvurmasin !! dusuncesine karsiyim adamlar zaten bir suru sinava giremedi bu sinavlarda sans faktorunu kimse inkar edemez.(yds 40 altindan bahsetmiyorum o sans degil mucize olur)Kimin nasibinde kismetinde varsa girsin kazansin zaten 90 puani olan adam minimum 2 senesini heba etmistir bu sinavlar icin. Ancak ben guya basvurup sinava yetisemedim (keyfine girmemezlik degil yani) onda bile birinin hakkina girdim diye icim icimi yedi. Ya da su an calismakta oldugum yerin mulakatinda istedigim birim olmayacaksa almayin beni baskasinin hakkina girmeyeyim dedim-nitekim alindim- yani velhasilkelam hak hukuk meselesinden ote vicdan meselesi. Bu arada kurumun bu kadar gozde oldugunu bilmiyordum yazili bi sinav goreyim diye basvurma niyetindeydim bu kadar gonulden isteyenleri gorunce yine basvurmasam mi diye bile dusundum her neyse. En cok emek veren kazansin
-
89.33 ile gelme ihtimali nasil arkadaşlar?yukarılarda 92lerden bahsedilmis.gecen defa bu sinav kusuratla kacmisti ve sinava cok fazla insan gitmemisti umarım ayni sey tekrarlanmaz.
-
Sınava girsin girmesin tartışması çok yaşandı öncelikle puanı girer kimse gerçekten laf edemez. Kişinin Kendine kalmış bir konu.
Diğer taraftan şahsen 50-yds ye sahip olsaydım ben girmezdim. 50 civarı bir yds ve sınav yds'den kolay söylentileri varken biraz kasarak 65 puan alabileceğim umudu içimde olurdu ve basvururdum. Ama lütfen vasat durumdaysaniz basvurmayin.
Ben Geçen yıl aynı sınava hukuk ve Ekonometri bilmiyorum diye basvurmamistim,kesin geliyordu.
-
@ceks74, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018
Sınava girsin girmesin tartışması çok yaşandı öncelikle puanı girer kimse gerçekten laf edemez. Kişinin Kendine kalmış bir konu.
Diğer taraftan şahsen 50-yds ye sahip olsaydım ben girmezdim. 50 civarı bir yds ve sınav yds'den kolay söylentileri varken biraz kasarak 65 puan alabileceğim umudu içimde olurdu ve basvururdum. Ama lütfen vasat durumdaysaniz basvurmayin.
Ben Geçen yıl aynı sınava hukuk ve Ekonometri bilmiyorum diye basvurmamistim,kesin geliyordu.
Sinava girmicekse (istisna durumlari haric tutuyorum tabi ki ) basvuru yapmanin mantigi yok hocam sirf o listede adim gorunsun diye basvuru yapan insanlar var bircok sinava puanim yetmesine ragmen basvurmamis biriyim biraz dusunceli de olmak lazim puan almak diil herşey
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum. Öncelikle şundan bahsediyim. Geçen sene ziraat uzm. yrd.lığı sınavına girdim sadece iktisat bilmeme rağmen geçtim Sınavı ama mülakatta elendim. Ondan sonra Halkbank iç kontrollük sınavını kazandım ve yine mülakattan elendim. Demek istediğim bu sınavlara sadece iktisat bilerek girdim. Lütfen artık puan düzeyi düşsün diye milleti hak hukuk lafları ile vicdan yaptırmaya zorlamayın. Benim b düzey yds’m var ama İngilizcem az da eğer gerçekten ingilizce çalışacağımı düşünüyorsam girerdim. Bu sınav için konuşursak işletme ekonometri ve istatistik hiç bilmiyorum. Lakin sınava başvuracağım çünkü 1 aylık süre kısa bir süre değil. İnsan istedikten sonra herşeyi yapabilir. Sadece demek istediğim eğer gerçekten sınava girmeyecekseniz boş yere yer işgal etmeyin. Ama bazı konularda eksikseniz ya da bilmiyorsanız 1 ayda da halledebileceğinizi düşünüyorsanız girin sınava. Hak hukuk laflarına kulak asmayın elinizden geleni yapmışsınızdır ama olmamıştır bu kadar da basit bu.
-
@eylül sınav sayistay sınavıyla aynı gün olduğu için basvurmayacak arkadaşlar olacak. Bu nedenle gelme ihtimali var tabiki size
-
arkadaşlar bir kaç arkadaş yukarıda sormuş ama cevap alamamış. Ben de tekrar sormak istedim. Sizce kaç puanla kapatır? 91.9 P4 ile yazılıya girme şansım var mıdır sizce? Bir de bir hukukçuya iktisat kısmı için önerebileceğiniz kitaplar nelerdir? şimdiden teşekkür ederim.
-
Cikmis ingilizce sorularini bulma sansimiz var mi
-
@bianconeri 2 yıl önce aldığım c düzeyi puanim var .yine de korkuyorum çünkü unutuluyor .ama hiç ingilizcesi olmayan arkadaşlar nasıl yapacak bilmiyorum. ben de 4 5 yıldır ilk defa ingilizce yle alan bir yerin sınavina basvurabiliyorum ümitle .ama hiç ingilizcesi olmayan da basvurursa benim gibilere gelmeyecek
-
Arkadaşlar kimse forumda adını bile bilmediği birinin "ingilizcen yoksa girme hak yiyorsun" lafına kulak asıp da başvurmamazlık yapmaz. Bence tartışmalar boşuna. Belki bi şeyler öğrenirim diye umutla giriyorum başlığa ama öğrenemeden çıkıyorum yds 46 almıştım ama başvuracağım... Kaynak önerebilecek olan varsa yardım istiyorum.