TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

KPSS A
    rekabet uzman yardımcısı alımı
    228
    1775
    331534
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • A
      aleks10 Yasaklı @akorkmaz1910 Son düzenleyen:

@akorkmaz1910 ben de millideyim hocam görüşelim geldiğinizde 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        duyguuu37 Son düzenleyen:

Bu sinava hic basvuru yapmasam daha iyi galiba,ekonometri istatistik:(sinav klasik sanirim sadece tecrube olsun diye de gidilecek bir sinav degil

• F
          furken Yasaklı Son düzenleyen:

Arkadaslar icin isletme icin hangi kaynaklari oneriyorsunuz. Kpss deki isletme gibi mi olacak konular yoksa isletme iktisadi gibi mi. Daha once sorulduysa kusuruma bakmayin.

islimbot 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • M
            mami1616 Sayıştay Denetçileri @evandro Son düzenleyen:

@evandro daha once girdiniz mi hocam sinava ?

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • R
              RootofAllEvil Son düzenleyen:

Sınava giriş sınırı var mı vdk sınavları gibi

• E
                evandro @mami1616 Son düzenleyen:

@mami1616 evet

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • E
                  evandro @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil yok hocam istediğiniz kadar girebiliyorsunuz.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • islimbot
                    islimbot KVKK @furken Son düzenleyen:

@furken, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

cak konular yoksa isletme iktisadi gibi mi. Daha once sorulduysa kusuruma bakmayin.

murat işletme önerilmişti ama piyasada yargı yayınlarının da işletmesi var

• R
                      RootofAllEvil @evandro Son düzenleyen:

@evandro sağ ol hocam

• M
                        mami1616 Sayıştay Denetçileri @evandro Son düzenleyen:

@evandro Inglizce test sorulari kaç şıklı hocam . Dguy gibi 4 şık mı kpss gibi 5 şıklı mi?

• D
                          djeoly Son düzenleyen:

Ooo burasi tam sampiyonlar ligi olmus ya,gecen sene puansizliktan halkbank vakifbank ilanlarinda gelmistim buraya,simdi 89.6 ile rekabet gelir mi diye yoklama yaparken gordum tartismalari bu banttaki adaylarin tartismasi da bi baska oluyormus 😄 saglam ingilizcesi ve sinirda puani olan biri olarak icime sinmese de ingilizcesi belli bir seviyede olmayan sinava basvurmasin !! dusuncesine karsiyim adamlar zaten bir suru sinava giremedi bu sinavlarda sans faktorunu kimse inkar edemez.(yds 40 altindan bahsetmiyorum o sans degil mucize olur)Kimin nasibinde kismetinde varsa girsin kazansin zaten 90 puani olan adam minimum 2 senesini heba etmistir bu sinavlar icin. Ancak ben guya basvurup sinava yetisemedim (keyfine girmemezlik degil yani) onda bile birinin hakkina girdim diye icim icimi yedi. Ya da su an calismakta oldugum yerin mulakatinda istedigim birim olmayacaksa almayin beni baskasinin hakkina girmeyeyim dedim-nitekim alindim- yani velhasilkelam hak hukuk meselesinden ote vicdan meselesi. Bu arada kurumun bu kadar gozde oldugunu bilmiyordum yazili bi sinav goreyim diye basvurma niyetindeydim bu kadar gonulden isteyenleri gorunce yine basvurmasam mi diye bile dusundum her neyse. En cok emek veren kazansin 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                          • E
                            eylül Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

89.33 ile gelme ihtimali nasil arkadaşlar?yukarılarda 92lerden bahsedilmis.gecen defa bu sinav kusuratla kacmisti ve sinava cok fazla insan gitmemisti umarım ayni sey tekrarlanmaz.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • C
                              ceks74 Son düzenleyen:

Sınava girsin girmesin tartışması çok yaşandı öncelikle puanı girer kimse gerçekten laf edemez. Kişinin Kendine kalmış bir konu.

Diğer taraftan şahsen 50-yds ye sahip olsaydım ben girmezdim. 50 civarı bir yds ve sınav yds'den kolay söylentileri varken biraz kasarak 65 puan alabileceğim umudu içimde olurdu ve basvururdum. Ama lütfen vasat durumdaysaniz basvurmayin.

Ben Geçen yıl aynı sınava hukuk ve Ekonometri bilmiyorum diye basvurmamistim,kesin geliyordu. 🙂

• E
                                eylül Rekabet Kurumu @ceks74 Son düzenleyen:

@ceks74, içinde söyledi: Rekabet Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı 2018

Sınava girsin girmesin tartışması çok yaşandı öncelikle puanı girer kimse gerçekten laf edemez. Kişinin Kendine kalmış bir konu.

Diğer taraftan şahsen 50-yds ye sahip olsaydım ben girmezdim. 50 civarı bir yds ve sınav yds'den kolay söylentileri varken biraz kasarak 65 puan alabileceğim umudu içimde olurdu ve basvururdum. Ama lütfen vasat durumdaysaniz basvurmayin.

Ben Geçen yıl aynı sınava hukuk ve Ekonometri bilmiyorum diye basvurmamistim,kesin geliyordu. 🙂

Sinava girmicekse (istisna durumlari haric tutuyorum tabi ki ) basvuru yapmanin mantigi yok hocam sirf o listede adim gorunsun diye basvuru yapan insanlar var bircok sinava puanim yetmesine ragmen basvurmamis biriyim biraz dusunceli de olmak lazim puan almak diil herşey

• C
                                  Cp3 Son düzenleyen:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum. Öncelikle şundan bahsediyim. Geçen sene ziraat uzm. yrd.lığı sınavına girdim sadece iktisat bilmeme rağmen geçtim Sınavı ama mülakatta elendim. Ondan sonra Halkbank iç kontrollük sınavını kazandım ve yine mülakattan elendim. Demek istediğim bu sınavlara sadece iktisat bilerek girdim. Lütfen artık puan düzeyi düşsün diye milleti hak hukuk lafları ile vicdan yaptırmaya zorlamayın. Benim b düzey yds’m var ama İngilizcem az da eğer gerçekten ingilizce çalışacağımı düşünüyorsam girerdim. Bu sınav için konuşursak işletme ekonometri ve istatistik hiç bilmiyorum. Lakin sınava başvuracağım çünkü 1 aylık süre kısa bir süre değil. İnsan istedikten sonra herşeyi yapabilir. Sadece demek istediğim eğer gerçekten sınava girmeyecekseniz boş yere yer işgal etmeyin. Ama bazı konularda eksikseniz ya da bilmiyorsanız 1 ayda da halledebileceğinizi düşünüyorsanız girin sınava. Hak hukuk laflarına kulak asmayın elinizden geleni yapmışsınızdır ama olmamıştır bu kadar da basit bu.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                  • G
                                    Gresham T. @eylül Son düzenleyen:

@eylül sınav sayistay sınavıyla aynı gün olduğu için basvurmayacak arkadaşlar olacak. Bu nedenle gelme ihtimali var tabiki size

• U
                                      uzmanavukat Son düzenleyen:

arkadaşlar bir kaç arkadaş yukarıda sormuş ama cevap alamamış. Ben de tekrar sormak istedim. Sizce kaç puanla kapatır? 91.9 P4 ile yazılıya girme şansım var mıdır sizce? Bir de bir hukukçuya iktisat kısmı için önerebileceğiniz kitaplar nelerdir? şimdiden teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • F
                                        furken Yasaklı Son düzenleyen:

Cikmis ingilizce sorularini bulma sansimiz var mi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                        • voice
                                          voice Yasaklı @Bianconeri Son düzenleyen:

@bianconeri 2 yıl önce aldığım c düzeyi puanim var .yine de korkuyorum çünkü unutuluyor .ama hiç ingilizcesi olmayan arkadaşlar nasıl yapacak bilmiyorum. ben de 4 5 yıldır ilk defa ingilizce yle alan bir yerin sınavina basvurabiliyorum ümitle .ama hiç ingilizcesi olmayan da basvurursa benim gibilere gelmeyecek

• E
                                            ezo Son düzenleyen:

Arkadaşlar kimse forumda adını bile bilmediği birinin "ingilizcen yoksa girme hak yiyorsun" lafına kulak asıp da başvurmamazlık yapmaz. Bence tartışmalar boşuna. Belki bi şeyler öğrenirim diye umutla giriyorum başlığa ama öğrenemeden çıkıyorum 🙂 yds 46 almıştım ama başvuracağım... Kaynak önerebilecek olan varsa yardım istiyorum.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 88
                                            • 89
                                            • 21 / 89
                                            • İlk ileti