TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@etzel abi insanlar Haziran'da mezun olup bu kurum ilan açsında hemen başvuralım diye beklerken bir anda karşılarına mezun olmalarına ramak kala ilan geliyor. Bu insanlar başvurmak için en az 1 sene daha beklemek zorunda. Muhtemelen bu sene tekrar alım olmaz.
-
@ichbin1berliner sınav için kapsamlı insan kaynakları kitap öneriniz var mı acaba
-
@kamups ben gecen sinava acikogretimin kitabiyla hazirlanmistim. Pek cok arkadasin da aof kaynaklarindan calistigini duydum.
-
@etzel gecen mulakatta elenen birisi olarak bu sart beni de olumsuz etkiledi. Iki yil merkez bankasi sinavina girmek icin mi bekleyecegim simdi boyle sacmalik olur mu?
-
@aeu032 teşekkürler cevabınız için, faydasını gördünüz mü peki AÖF kitabının insan kaynakları sınavında? İşletme konularıni için de aöf kitabından çalışmak mantıklı olur mu sizce ?
-
@kamups alanim isletme veya insan kaynaklari degil o yuzden en dogru kaynaklari oneremeyebilirim. Kendi tecrubelerimden bahsetmem gerekirse ben aöf kitaplarinin faydasini insan kaynaklari bolumunde gordum. Bizim girdigimiz sinavda isletme sinavi beni cok zorlamisti. Aof kaynaklari disinda daha ayrintili kaynaklara yonelmen iyi olur. Ama dedigim gibi benim isletme konusunda kaynak onerebilecek yetkinligim yok.
-
@aeu032 anladım çok teşekkür ederim cevabınız için
-
Herkese selam, geçen sene uzman yardımcısı sınavına giren arkadaşları hangi saat ve günde yani cumartesi günü saat kaçta hangi sınavlar oldu pazar günü saat kaçta hangi sınavlar oldu acaba hatırlayan arkadaşlar cevap yazabilir mi ? Malum bu sene 5 MAYISTA Ales sınavı var umarım pazar günkü sınav saat 2 de olur .
-
@sinavparambitti ![0_1552503324480_Yer ve Zaman.jpg](Yükleniyor 100%)
-
-
Anadoluda ki üniversitelerden mezun olup buranın mülakatını geçebilen var mıdır?
-
- Gruptan girecek olan arkadaşlar var mı? Hangi kitaplardan çalışmak gerekir?
-
@e2i inş bu sene yine böyle olur.Bilgilendirme icin tesekkur ederim.
-
@aeu032 hocam işletme sorularını hatırlıyorsanız söyleyebilir misiniz acaba
-
Herkese merhaba,
Birinci gruptan sınava girenler kaynak tavsiyesinde bulunabilir mi önümüzdeki sinavlar için.
-
İstatistk kitabı önerebilecek olanlar yardımcı olabilir mi?