Çok şükür benimde olumlu sonuçlanmış arkadaşlar. Herkese geçmiş olsun gergin bekleyişli süreç nihayetinde sonuçlandı .. Kesinlikle bende mülakat aşamasına kadar gelen arkadaşlarımın önünün daima açık olacağını düşünüyorum. Umarım bu süreçten sonra herkesin hakkında hayırlısı olur ..
kamups tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 MERKEZ BANKASI 50 UZMAN YARDIMCISI 15 DENETÇİ YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Kapsamlı insan kaynakları kitap Öner’leriniz var mı arkadaşlar ?
-
@gençişsiz Hatırladığım kadarıyla buyrun umarım yardımcı olur
1.Markov analiziyle insan kaynakları planlaması süreci, ve 3 pozisyon için örnek veriniz..
2. Davranış derecelendirme ölçeği ile performans değerlendirme süreci nasıl olur? nelere dikkat edilmelidir ?
3. Tatmin nedir ? İşyerinde tatmin neden önemlidir? işle ilgili tatminleri açıklayınız ..
4. İş temelli ve yetkinlik temelli ücretlendirme süreçleri ..
5. Örgüt yapısı unsurlarını örnek vererek açıklayınız .. -
Ben 5. Gruptan mülakata hak kazanmışım arkadaşlar :))
-
@gençişsiz Teşekkür ederim, sağ olun
kamups tarafından gönderilen son iletiler
-
Çok şükür benimde olumlu sonuçlanmış arkadaşlar. Herkese geçmiş olsun gergin bekleyişli süreç nihayetinde sonuçlandı .. Kesinlikle bende mülakat aşamasına kadar gelen arkadaşlarımın önünün daima açık olacağını düşünüyorum. Umarım bu süreçten sonra herkesin hakkında hayırlısı olur ..
-
@xxmezun Teknik soruların ikisi cevaplanabilir, diğer ikisi de kısmen zordu. Tabi mülakat süreci heyecanı eklenince bunları düşünüp hatırlamak ve cevaplamak benim açımdan biraz zorlayıcı oldu.. 5-7 dk falan sürdü, nasıl bittiğini anlayamadım. Geçmiş olsun diyelim, herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@gençişsiz Teşekkür ederim, sağ olun
-
@kamups 5. Gruptan mülakata kalan kaç kişi var acaba ?
-
Ben 5. Gruptan mülakata hak kazanmışım arkadaşlar :))
-
@baskan Psikoloji mezunu olarak bende 3 kaynaktan çalıştım ve markov sorusunu oldukça zor buldum, analizle ilgili detaylı bilgiye çalıştığım kaynaklarda rastlamadım. Diğer sorular da detaylı olsada kaynaklarda mevcuttu en azından yapılabilirdi. İşletme ise bana bile kolay geldi haklısınız basit detaylar sorulmuş ama bölümüm gereği yine de zorlandım. İki sınav arasındaki dengesizlik zorluk derecelerini dengelemek için olsa gerek diye düşünüyorum ..
-
@gençişsiz Hatırladığım kadarıyla buyrun umarım yardımcı olur
1.Markov analiziyle insan kaynakları planlaması süreci, ve 3 pozisyon için örnek veriniz..
2. Davranış derecelendirme ölçeği ile performans değerlendirme süreci nasıl olur? nelere dikkat edilmelidir ?
3. Tatmin nedir ? İşyerinde tatmin neden önemlidir? işle ilgili tatminleri açıklayınız ..
4. İş temelli ve yetkinlik temelli ücretlendirme süreçleri ..
5. Örgüt yapısı unsurlarını örnek vererek açıklayınız .. -
5.gruptan girenler soruları nasıl buldunuz? Markov analizli soru dışındakiler zor değildi sanki ?
-
@baskan Teşekkürler, son anda emin olayım istedim de, sağ olun ..
-
@baskan etkinleştirme işlemini yaptıktan sonra herhangi bir işlem yapmak gerekiyor mu, güncellemek mecbur mu bilginiz var mı acaba ?