TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
ekonometri pert... ekonomi eh...para banka eh eh.. bir yandan rekabet kastırıyoruz. Şeytan diyo zorlama Gujaratiyi hukuk kastır ama yapacak birşey yok işsizlik malum...
-
@bluephantom, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
@sergei Hocam, Greene - The Econometric Analysis kitabını eğer yılmadan çalışacaksanız alın derim. Onun haricinde mikro, makro ve mat.iktisada hangi kaynaklardan çalıştınız?
hocam o dediğiniz kitabı okuyup anlayabiliyorsanız merkez bankasına kıdemli araştırmacı alırlar sizi
-
bir de bu sınavda mesela yds kararına tepki, listelerin geç açıklanmasına tepki dışında çok az yazı var. Diğer sitelerde de öyle. Anlamadım millet çaktırmadan mı çalışıyor yoksa benim gibi rekabet (veya sayıştay) üçgeninde mi takıldı millet. Bu sessizlik hayra alamet değil. Ekonometriden 20 diğerlerinden 70'er almaya kastırmayı planlıyorum ama sanki sınava 3-5 kişi girecekmişiz gibi bir hal var
-
@nigazinpariz Evet korkutucu bir sessizlik hakim
-
@orkaraosman hocam bende daha yeni çalışmaya başladım. KPSS kaynaklarına bakmayı düşünüyorum.Defter notlarımı tekrar edeceğim bir de.
-
@politicssbf aynen hocam bende eski notları çıkardım zaman kısıtlı olduğu için , detaydan ziyade yüzeysel çalışacağım.
-
Araştırmacı Sınavı TED Üniversitesi'nde yapılıyor. Belki Uzman Sınavı da orada yapılır. En azından merkezi bir yer rahat gideriz.
-
@arthaslaurenn geçen yıl orda yapılmıştı galiba
-
@genclerbirlikli Bilmiyorum, doğrudur. Her şey bitti de bu mu kaldı diyeceksin de öyle yani
-
Merhaba arkadaşlar! 81 puanla 5. gruptan çağrıldım ancak kaynak ve soru konusunda çok eksiğim önerisi olan varsa çok sevinirim
-
- Grupta en düşük kaçla girdiniz? sadece iktisat yaparak sınavı geçmeyi düşünüyorum
-
Sınav yer ve saatleri açıklanmış
-
@snnar hocam açıköğretim kaynaklarına bakın oradaki çoğu uzman yard da bu kaynaklarla çalışmış diye biliyorum.
-
merhaba bende 83 ales ile kabul edilmişim. Aradılar telefonla sınav ted de diye. Sizi de arayan oldu mu ? İşletme ve para banka kaynak önerisi var mı?
-
@turuncan1234 2-3 gün önce aradılar beni de. Sınava girmeyeceğimi hissettiler mi artık bilmiyorum ama, "bekliyoruz, sınavda başarılar" falan dediler. Beklemeyin gelmeyeceğim diyemedim
-
@mert88 niye gitmiyorsunuz? bende allahtan grup5 ten girmişim grup1 ve grup2 de oluyordu, ekonometri iktisat ve istatistik sorularını araştırmadan seçmiştim şimdi gördüm soruları ve hiçbirşey anlamadım
-
@nigazinpariz, içinde söyledi: TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
ekonometri pert... ekonomi eh...para banka eh eh.. bir yandan rekabet kastırıyoruz. Şeytan diyo zorlama Gujaratiyi hukuk kastır ama yapacak birşey yok işsizlik malum...
Hocam rekabete kaç puan ile kastırıyorsunuz?
-
@turuncan1234 ekonometrim hiç yok. Ekonomi ve para-bankayı 2-3 haftada iyi hale getirirdim. Üstüne de bazı yabancı üniler lectureları online olarak koymuş, ordan da 2 dönem ekonometri derslerini dinleyip güzel bir cilalama yapabilirdim belki. Tüm bunlara rağmen geçip geçemeyeceğim yine belli olmazdı. Ama sınava 2 hafta kala açıklandı kimlerin girebileceği. O yüzden çalışmamıştım. Nasip değilmiş diyerekten kestirip atıyorum artık
-
Beni de aradılar, sınav yeri için ve başarı dilediler... Keşke bu sınav 1-2 ay sonra olsaydı. Gerçekten çok kaliteli kurum olduğu çok açık.
-
Arkadaşlar elinde hukuk çıkmış sorular olan varsa dmden atabilir mi? Site güncellenmeden önce sitenin sisteminde yüklüymüş, güncellendikten sonra kaldırmışlar. Arkadaşım insan kaynaklarına sormuş şu an paylaşılmayacağını söylemişler.