TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@ddoa hocam yanlışınız var heralde bddk yds istemedi
-
@fg94 hocam ben daha başvuruyu yapmadım ama eğer dosyalar 200 kb ı aşıyor diye yüklenmiyorsa dosyanın boyutunu küçültmeyi deneyebilirsiniz. İnternette var böyle siteler Google’a yazın çıkar.
-
@kyrieirving öyle yaptım hocam sağolun. Ancak bikaç siteden birden üst üste yapmam gerekti ilk site daha fazla küçültülemez derken başka bi site küçülttü. Sıkıntı yaşayanların aklında olsun
-
Sizce Matematik grubunda p1 84 puana sıralama gelir mi ? YDS ne güzel 80 istiyordu , 70 sanki puanları çok yükseltecek gibi
-
Arkadaşlar grup 1 için, 91'e karşılık GRE, 86,25 YDS, Amerika Finans Yüksek Lisans var. Sınavı geçsek, mülakatta şans nedir?
-
@finansçı bence şansın yüksek. Daha kariyerli adam başvurmaz zaten. Özelde daha iyi maaşlı ve kariyerli iş bulur. O yüzden mülakatta batırmazsan şansın yüksek bence. Hatta araştırmacı pozisyonunu bile deneyebilirsin bence
-
@finansçı dalga mı geçiyorsun? Amerikada finans masterın var ve Uzman yardımcısı mı olacaksın? Kusuruma bakma ama bu vizyonla o mülakatı geçemezsin.
-
@finansçı hocam uzman yardımcılığı için biraz fazla kariyerli gibisin sanki
-
Başvuru yaptıktan sonra “başvurunuzun kabul edeceği garantisi verilmemektedir” yazısı çıktı. Puanımız yetiyo olsa bile mesela mezun olunulan üniyi beğenmediler başvurumuzu kabul etmeme gibi bir durumları var mı?
-
@researcher sadece yale ve harvard mezunlarını alıyorlarmış diye duydum hocam. Beğenmeyebilirler.
-
Arkadaşlar sınav bilgilerini girerken hem ALES hem de p1 bilgilerini yazdınız mı?
-
Ekonometri yüzünden sınavdan çekilicem anasını satıyım
-
...............
-
@genclerbirlikli hocam ilanda belirtilen sadece bu. Bu cümleden de ben ekonometri olmasa da kazanmanın mümkün olduğunu çıkardım. Aksi halde bence belirtmeleri gerekirdi her bölümden ortalama şu puandan az olmamak üzere falan diye.
-
............
-
Muhasebe için önerebileceğiniz bir kaynak var mı arkadaşlar?
-
@researcher kontenjan nedeniyle başvuran herkes sınava giremeyecek, kimlerin sınava girebileceğine dair bilgilendirme ne zaman yapılır acaba?
-
Önceki yıllarda çıkan 1. Grup sorularının çözümlerini bilen yada bulabilen var mı? Şu an sorulara göz gezdirdim de, hiçbirini yapamam heralde Oturup 2 hafta kampa girsem bile 50'yi geçebilir miyim emin değilim
-
Sınava girmeye hak kazananların listesi ne zaman ilan olur acaba bir bilgi var mıydı ?
-
tcmb ekonomist sınavına girecekler var mı aramızda