TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
Tam buraya gelip “70 diye dil puani mi olur yapin sunu 10 kurtulun” diye cemkirecektim de sinav sorularina baktim... bu ne arkadaslar ben internetten 2009 sorularina baktigimda ekonometri haric coluk cocuk isi diye dusunmustum. 1 ayda hazirlanilacak sinav degil bu ... daha once sinava giren arkadaslar varsa bu sinavlar bana mi zor gorunuyor yoksa gercekten zor mu. Ekonometriyi belasini bir kenara birakiyorum 30 gunde yeni disiplin ogrenilmez, tahminen de basvurmayacagim bile ama seneye icin sorayim . Bu para bankayi nerelerden calisiyorsunuz arkadaslar =D
-
90 yds var bakalim bu sene p1 79 civari bekliyorum sapma ile 80 olursa tam basvururum olmazsa nasip
-
para banka oturumu tüm alanlar için aynı gün-saatte ve aynı sorular şeklinde mi oluyor bir bilgisi olan var mı?
-
@soulofnight 1. Grup farklidir ama diger gruplar ayni olabilir
-
2016 yds kabulüne ilişkin kesin bir haber alan arkadaş olursa buraya yazabilir mi hemen
-
Bir bilgi edinen var mı arkadaşlar
-
Cimere yazmıştım. Bugün hazine müsteşarlığına sevk edilmiş isteğim. Ne cevap gelirse yazacağım buraya
-
Teşekkürler umarım bir sonuç gelir,aradığımda birşey değişmez diyerek kestirdiler ama belki yapılacak bişeyler vardır
-
@gunes12 rica ederim siz de yazın cimere ne kadar çok yazarsak o kadar iyi
-
Arkadaşlar 2017'de yapılan sınava ilişkin soruları aradım fakat bulamadım. Bununla ilgili paylaşım yapıldı mı hiç, bilen var mıdır? 5. Grup İnsan Kaynaklarından girmeyi planlıyorum. Merkez bankasının bu alanla ilgili sorularına hiç denk gelmedim. Bilgisi olan var mıdır?
-
P1 84.3, 1. Gruptan katılmak hayal oldu. Önümde 26 bin kişi var görünüyor. Ydsyi 80 den 70 e kafasına göre çekenin aklına tüküreyim.
-
@nigazinpariz benim de P1 82,74 grup 1 den küçük de olsa bi umudum vardı neden öyle diyorsunuz benim de yds 85 keşke düşmeseydi 70 e ..
-
@fg94 hocam hislerinizi anlıyorum aynısını ben de hissediyorum ama geçmiş olsun
-
p1 84 ile 4. gruptan şansım olabilir mi acaba? Ne dersiniz?
-
Benim de p1 84,3 ve bence 1. gruptan sınava gireriz ya
-
Yazılı sınav için konu başlıklarını yayınlamışlar. Geçen seneye göre değişiklikler var.
-
Para banka için tavsiye kitap var mı ?
-
@öğrenci Fatih Özatay para banka
-
arkadaşlar ben mb sınavına giremeyeceğim ama diğer kurumlar için düşük düzeyde de olsa bir ekonometri bilgisi gerekli,gujarati çok ağır diyorlar. ekonometri for beginers gibi bir şey yok mu piyasada acaba ? :))
-
@ceks74 İstanbul üniversitesinden hocam Prof.dr. Nilgün Çil Finansal Ekonometri kitabı yararlı olacaktır düşüncesindeyim biraz temeliniz varsa tam bu sınava göre bence.