TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@bluephantom fatal error
-
@bluephantom yok hocam uzman yardımcısı 7.000 - 7500 civarı dil tazminatına göre değişiyor.
-
@fg94 Emin misiniz? Ben birkaç yıl önceden o civarlarda aldıklarını duydum. Şimdi daha yüksek değil mi?
-
Mülakata giderken kimlik dışında bir belge götürmemiz gereliyor mu?
-
Mulakata girenler varsa atmosfer, sorular vb. konularda bilgilendirirlerse seviniriz
-
sonuçlar kaç gün içinde açıklanıyor bilginiz var mı arkadaşlar?
-
arkadaşlar işletme grubundan perşembe veya cuma günü mülakata girecek olan var mı?
-
Arkadaşlar 1.gruptan girenler mülakat sorularını paylaşabilirler mi?
-
@bluephantom hahah hocam cin gibisiniz maşallah
-
@nigazinpariz Çaktırmayın, hocam!
-
@bluephantom hahah tamam tamam çaktım köfteyi zaten yetkinlik bazlı mülakat aşamasını kaldırmışlar, geçen seneki arkadaşlar da alan sorusu sorulmadı veya tek tük soruldu demiş. Tahminen sizleri o sınavdan sonra daha fazla zorlamazlar hocam daha çok o yarım saatte sizi tanımak üzerine kurulu olur mülakat bence. Herkese başarılar!
-
@nigazinpariz whatsapp grubunda birisi alan sorulari soruldu zorladilar yazmis. Ben daha mulakata girmedigim icin bilmiyorum tabi nasildir.
-
@aeu032 Haydaa o zaman buraya yazan geçen sene katılan arkadaşlar bu sene yetkinlik mülakatının kaldırılıp, yetkinlik mülakatını komisyonun yaptığını fark etmediler demek ki. Çünkü bence de komisyon mülakatında alan sorusu sorulmaması çok garip olurdu.
Hocam kaç dakika sürüyor mülakatlar seneye için veri olsun.
-
@nigazinpariz 20 dakika civari surdu demisler ben daha girmedim bilmiyorum
-
@nigazinpariz MB gibi bir yerde alan sorulmazsa gerçekten ayıp olurdu. Nasıl bir düşünce tarzları var merak ettim gerçekten!
-
@bluephantom 1-Alan soruluyor. 2-15-20 dk sürüyor.
-
Nasıldı arkadaşlar? Sorularda zorladilar mı? Sizce neye gore puanlama yaparlar doğru cevaplara gore mı? Hal tavir vs önemli mıdır?
-
@arthaslaurenn Neler soruldu hocam alandan?
-
@arthaslaurenn Hali hazırda başka kurumlarda çalışanlar var. Bununla alakalı herhangi birşeyler söyledi mi heyet veya duydunuz mu?
-
@bluephantom mülakat süreci devam ettiği için sorulan soruların paylaşılması etik olmaz hocam