TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@enesskaya Uzman yardımcılığını beklemiş olmaları bence de mantıklı bir varsayım. Diğer söylediğiniz husus da mantıklı geldi. Bence 16 ya da 23 olur.
-
Sanırım bu "İşe Alım Süreçleri Memnuniyet Anketi"ni kurum çalışanlarına da göndermişler. Sınav sonucunun açıklanması ile bir alakası olmayabilir.
-
@arthaslaurenn sanırım geçen sene de yaklaşık 3 haftada açıklanmış yanlış hesaplamadıysam
-
@dumm Geçen sene bu kadar kişi katıldı ise doğrusal bir varsayım mantıklı olur da sayı değişince süreç de uzayabilir diye tahmin ediyorum.
-
Geçen sene 2 haftada açıklanmış olması lazım. Sayı ise daha azdı, 2/3 kadar sanki.
Ben yine de buradan bir çıkarım yapabileceğimizi sanmıyorum. Biraz belge işlerinin hızı ile alakalı gibi geliyor bana. Operasyonel işleri bekliyoruz yoksa yerlerimiz dahi bellidir diye düşünüyorum. Bakalım... -
@ozanoz Güvenlik soruşturması da sürüyor olabilir
-
@arthaslaurenn Aynen. Geçen sene güvenlik soruşturmasının sonuçları da beklenmemiş. Bu sene beklenecek diyordu mülakata beraber girdiğim arkadaşlar. Çok sürmez inşallah
-
@ozanoz İnş Ama 23 ü güzel bir tarih beklemek için. Zaten 13 ekimde soruşturma formları talep edilmişti. 40 gün yeter yani
-
TCMB belli olana kadar askerlik belli oldu İlgilisine duyurulur
-
@arthaslaurenn aynen hocam, bende de ayni durum var
-
Yazılının açıklanacağı günü bilen bi arkadaş vardı aynı performansı şimdi de bekliyoruz
-
@Temat var mı hocam yine bi duyum
-
@macmohan2 Bilse bile Temat bilir
-
Ben bu hafta açıklanır diye bekliyodum da güvenlik soruşturması bekleniyor muhtemelen. Yazılı sınav bile 10 günde açıklandı. Biraz beklicez sanırım.
-
@benbernanke ben bu cumadan ümitliyim hala umarım açıklanır
-
@benbernanke inş bu hafta hayırlısı ile biter ya.
-
Site değişti arkadaşlar, bu arada arayan soran var mı hiç
-
site değişmiş yarın açıklanıyor o zaman
-
@benbernanke Bugün de olur belki
-
@arthaslaurenn dün gece yazdım hocam zaten ben de bugün bekliyorum