TCMB 100 Uzman yardımcısı alımı 2018
-
@keynesinho katılıyorum hocam... ama herkesin aranıp benim aranmamam beni geriyor haklı olarak =D yani mülakattan kalmış birini neden güvenlik soruşturmasına sokar da milleti bekletirsin mesela. Diğer türlü de bu hafta aranan herkesin kabul almış olması gerekirdi ki o da saçma... belki soyadına göre geliyorlardır ben ondan sonlardayımdır ya da beni sallamadan sonucu açıklayacaklar
-
@stiglitzeselam normalde zaten polisin eve gelmemesi gerekir diye biliyorum. muhtara komşulara vs soruluyor galiba
-
@stiglitzeselam dediğim gibi soruşturma tüm mülakata kalanlar için mülakattan çok önce başlatıldı ama evrak vs işleri haliyle zaten epey sürüyor. Daha önce baya güvenlik soruşturması geçirmişimdir ancak kişileri arama evlerine gelme gibi bir uygulamayı ne gördüm ne duydum böyle bir şeyin olması çok mantıklı değil muhtemelen verilen bilgilerde bir yanlışlık ya da ikamette yaşayanları teyit edebilecek bir muhtar ensaf vs ulaşamadıkları için arama ya da eve gelme gibi bir yola girmişlerdir.
-
@keynesinho tam tersi olması gerekmez mi? Aksine daha önceden güvenlik soruşturması geçirenlerin kolaylık olsun diye telefon ile teyit edilmesi daha mantıklı değil mi
-
@keynesinho valla normalde nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim sitede 3500 daire var bizim muhtarın işi zor o zaman
-
@jaime-la-qualite benim evime gelmislerdi. Mulakattan once iki polis evime gelip bilgilerimi teyit etme amacli genel sorular sordular
-
@keynesinho sanırım bilgileri güncel olmayanlar için yapılıyor bu arama/gelme işleri. Yoksa kazanmayla alakası olduğunu düşünmüyorum. Kazananlarda sıkıntı olma ihtimaline karşı zaten herkese güvenlik soruşturması yapılır diye biliyorum.
-
Ben de aranırsam yazarım buraya ama bu hafta süreç bitseydi iyiydi...
-
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla merkez ilçede yaşayanlar için emniyet tarafından bi arama veya eve gelme durumu olmuyo.Taşra ilçelerde ise dosya ilgili ilçenin emniyet müdürlüğüne gönderilip oradaki muhtar veya eve gelme aracılığı ile teyit işlemi yapılıyo.Bu durumda eve gelme veya aranma kazanıp kazanmama sonucunu göstermez diye düşünüyorum
-
Vira bismillah. Haydi bu hafta inş
-
@arthaslaurenn birisi bi gün söylesin de o günü bekleyelim böyle olmuyor ki
-
Bu arada gerçekten buradaki uzman yardımcısı maaşlarını bilen var mı ? 10 bile diyen duydum da yardımcı da heralde 10 almıyordur ya.
-
@kobrabebis hocam tam emin değilim 7-8 bandında diye duymuştum
-
@benbernanke Haydi çarşamba diyelim o zaman
-
@sebin sağolun hocam
-
Çok gereksiz yazdım dimi arkadaşlar ya
-
@stiglitzeselam O yazıyı gereksiz olarak bu şekilde yazarsanız küfür görüp, sevinecekken üzülebilirsiniz.
-
Aman tanrım kalbim paramparça
-
@stiglitzeselam buralarda harcanıyosunuz hocam sahneye çıkmalısınız
-
Bugün de ölmedim anne