Halkbank İç Kontrolör Yardımcılığı Kazananlar
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Karışılık olmasın her bölüm için kendi konusu açalım dediler. Benim Antalya oldu. Burdan yardımlaşabiliriz. Mülakatlar kesin olmamakla birlikte Ataşehir Genel Merkez de olacak deniliyor.
-
Benimde izmir oldu mulakat sureci uzamaz diye umalim
-
@james35 Aynen hocam inşallah uzamaz. Sonuçların açıklanma süreci herkesi yeterince strese soktu. Bir an önce olmalı.
-
Hayirli olsun arkadaslar. Ben de istanbulu kazandim. Ilk mulakat deneyimim olacak acikcasi cok merak ediyorum
-
hayırlı olsun arkadaşlar, benim de Antalya oldu. Mülakata kaç katı aday çağrıldı acaba? Daha önce bir yerlerde yazıldıysa kusura bakmayın, malum takip etmesi zor bir süreç oldu.
-
@coffee Nerelere ne kadar kadro ayrılığı ve mülakata kaç kişi gireceğine dair henüz bir bilgi yok. Bir tahminde bulunursam 3 veya 4 katı çağırırlar diye düşünüyorum. İç kontrolör 40 kişi alınacak 10 il var toplam. Her ile 4'er düşse 12 ya da 16 kişi girer il başına. Tabi bunlar tahmin
-
@memothegreat hocam oyle dagildigini sanmiyorum kadronun il buyuklukleri goz onune almislardir en az 15 i istanbula vermislerdir diye dusunuyorum diger iller 2-5 arasidir
-
@james35 Büyük ihtimalle öyledir tabi. Ufak bir düz hesap yaptım sadece.
-
Kazanan arkadaslari tebrik ederim ikinci mulakatim olacak banka da ilk mulakatida herkes için hayırlısı olsun
-
Muş kazanan var mı başka
-
Antalya oldu. Herkese başarılar dilerim. Benim de ilk mulakat deneyimim, umarım son olur:)
-
İç kontrolör alımı nispeten az olacağı için bu başlık pek hareketli olmayacak sanırım. kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim bu arada.
mülakat hakkında bir duyum olursa paylaşalım arkadaşlar. eski forumlarda iç kontrol için ev mülakatı yapıldığını yazmış arkadaşlar. ne kadar doğrudur acaba?
bir de ingilizce mülakattan bahsedilmiş yine eski forumlarda. acaba hala böyle bir uygulama devam ediyor mudur?
-
Arkadaşlar hepimize hayırlı olsun aramızda Balıkesir kazanan var mı? Bir de sizce sayılar her ile 4 er kişi şeklinde mi olur yoksa İstanbul'a atıyorum 15 kişi alıp diğerlerine 2'şer 3'er mi dağıtırlar?
-
Bu ileti silindi! -
arkadaşlar sizce il göç uzm.yrd. yoksa halkbank uzman Yardımcılığı mesleği mi ? henüz herhangi birini kazanmış değilim fakat inş böyle bir durumda kalmayı başarırsam sizce nasıl davranmalıyım ?
-
@ismail hocam il göç daha rahat anladığım kadarıyla
-
@ismail il göç kamu kurumu olarak elbette daha rahat sayılır. İl göçte İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde çalışmadığınız sürece sıkıntı yok. Özellikle İstanbul'da çalışmak çok sıkıntı, banka da ise yoğunluk her ilde sizi bulur. Bu nedenle tercihinize kalırsa küçük şehirde il göç olmak en mantıklısı.
-
Arkadaslar ic kontrolor hakkinda pek bir bilgi bulmak cidden zor ben bu meslegi yapmak istiyorum kalici olarak, hani bence Turkiyenin heryerinden ziyade sectigimiz ildeki yerleri denetlemek bence artisi , ama mufettislerin golgesi altinda kalmak eksi bir durum . Mulakat surecinde acaba ev ziyareti olur mu? Maas uzman yardimciliginidan 300 lira fazla denmis . Harcirah miktari ne olur acaba ? Mulakatta bizi neler bekliyor yardimci olabilecek deneyimli arkadaslar varsa mutlu olurum.
-
Arkadaslar mufettis yardimcisi ve uzman yardimcisi adaylarinin gruplarinda mesleki deneyimler, guncel gelismeler veya mulakata dair bilgiler paylasilirken bu grup neden bu kadar sessiz kaldi ?? Yok mu aramizda hic meslek, mulakat deneyimi olan veya guncel bilgilere sahip arkadaslar
-
Ic kontorolorde bilgiye ulasmak imkansiz. Deneyimini paylasan kimse de yok