Sosyal Güvenlik Denetmenliği Mesleği, Mesleğin Avantajları ve Meslekteki Sorunlar
-
Konu şu anda gündemde iken Kurum nezdinde, şöyle bir değerlendirme ile başlayalım söze
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Sosyal Güvenlik Kurumu’nun kayıt dışı istihdam ile mücadele konusunda en etkin çalışan mensuplarıdır. Gerek kayıt dışı istihdam ile direkt olarak ihbar, şikayet ve dilekçeleri değerlendirme ve neticelendirme hususunda, gerekse sahte sigortalılık ve sahte işyeri tespitleri ile kurumun gelir kaybı kalemlerini azaltma hususunda asli araştırma ve soruşturmalar sosyal güvenlik denetmenlerince yapılmaktadır. Bunun yanında, boşandığı halde birlikte yaşayan ve Kurumumuzdan gelir/aylık almaya devam eden hak sahiplerinin Kurumumuzun gelir kaybına uğratması durumunun tespiti ve neticelendirmesi, iş kazalarında; kayıt dışı istihdamın bulunup bulunmadığının tespiti, İnşaatların asgari işçilik aşamasından evvel, ikmal oranı denetimi ile hak sahiplerinin gelir/aylık alıp alamayacağı noktasında gelirlerinin tespiti işleri tamamen Sosyal Güvenlik Denetmen ve Denetmen Yardımcıları tarafından yürütülmektedir.
Yapılan işlerin muhteviyatı ve Kurum nezdinde önemi bir arada değerlendirildiğinde, kamuda emsal görevleri ve dâhi bazı kurumlarda daha azını gerçekleştiren denetçi ve müfettiş unvanlı meslek mensuplarının 3600 ek göstergeye sahip oldukları mevcut durumda, Sosyal Güvenlik Denetmenlerinin 2200 ek gösterge ve daha düşük denetim tazmınatı ile görevini ifa ediyor olması tüm kamu personel rejimi içerisinde meslek mensuplarının hak ettikleri haklara sahip olmayışı, meslek mensuplarının mesleki barışını ve mesleğe aidiyetini olumsuz yönde etkilemektedir. Bunun yol açtığı en ciddi sorun mesleğe gelen adayların ciddi oranda başka kurumlara geçmek yolundaki çabasıdır. Bu uğraş nihayetinde başka kuruma geçen personelin Kuruma ve devletimize, hem kurumda bulunduğu süreçte, mesleğe aidiyet duymaması sebebiyle tam verimle iş üretememesi ve dolayısıyla meslek mensubunun potansiyelinden tam oranlı faydalanılamaması, personelin yetiştirme döneminde almış olduğu mesleki ve temel eğitimlerin bir noktada boşa gitmesi aktif ve pasif zararlarıdır. Kısa vadede bile bu denli zarar ortaya çıkaran bu durumun en kısa sürede tazmini sağlanmazsa kümülatif olarak kaybeden Kurumumuz, beşeri sermayesinin tükenişi ile devletimiz, milli servetin pasif bir şekilde yok oluşu ile de milletimiz olacaktır.
Mesleğin özlük hakkı sorunlarının yanında, İl teşkilatına bağlı çalışmasının da doğurduğu çeşitli sorunlar vâkidir. Bu sorunların en başında yerel etkiler yer almaktadır. Sürekli olarak küçük bir şehirde görev yapan Sosyal Güvenlik Denetmenleri bir anlamda işverenlerin hedefi haline gelmekte ve sosyal bir baskı ile karşı karşıya kalmaktadır. Ayrıca meslek mensuplarının İl Müdürü amirliğinde ve İl Müdür Yardımcısının disiplin amirliğinde görev yapıyor olması, özellikle bölge sakini idarecilerin bulunması durumunda çeşitli baskılarla karşılaşmasına sebep olmakta, bu durum bağımsız ve etkin denetimin yapılabilmesinin önünü tıkamaktadır. Bu durumu çözebilecek en ideal teşkilatlanma Grup Başkanlığı yapısıdır. Grup Başkanlığı’nda görev yapılması halinde yukarda sözü geçen ilde görev yapmanın getirdiği menfi etkilerden arınılmış ve daha etkin bir denetim yapılabilmesi mümkün olacaktır. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yer alan dağınık denetim/teftiş sisteminin verimli olması beklenemez. İşleri itibariyle personel ayrı yetkileri haiz olabilirler lakin birbirlerinden uzak haklar ile benzer işleri yapıyor olmaları, Sosyal Güvenlik Denetmenliği meslek mensuplarının seksen bir ayrı ilde İl Müdürlüğünün yapısına, şehrin durumuna göre birbirinden farklı şekillenen denetim kültürünün, uygulama farklılıkları ortaya çıkarması bu verimsizliğin diğer bir temel gerekçesidir.
Ez cümle Sosyal Güvenlik Denetmenliği mesleğinin etkin ve verimli bir şekilde ifası, meslek mensubu devir oranının düşürülmesi, mesleki huzur ve barışın sağlanması adına yukarıda sözünü ettiğimiz düzenlemelerin yapılması ülkemiz açısından elzemdir. Ülkesi ve devleti için canla başla çalışmalarını sürdüren Sosyal Güvenlik Denetmenleri her koşulda daha fazlasını üretmeye hazırdır lakin bunun hakkaniyetli bir düzen içerisinde sürdürülmesi en büyük kazanım olacaktır. -
Ek olarak Meslek Tanıtımı'nı da ekleyeyim dostlar Meslekte nelerle meşgul olunduğu biraz daha teferruatlı olsun;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sgk-denetmen-yardimciligi-meslek-tanitimi
-
Tüm bunlara ek olarak mesleğin son günlerde getirildiği yerden de biraz söz etmek istiyorum, özellikle mesleğin en temel fonksiyonu denetim iken,
-Her yapılandırma dönemi bir şekilde bilgilendirme adı altında denetimden uzaklaştırılması,
-İşverenlerin karşısına sık sık çıkarılarak denetmenin yüzünün eskitilmesi, -Bu gidiş gelişlerin denetimsiz yapılarak, denetmenin yaptırım ve müeyyide etkisinin azaltılması,
-İşçiler nezdinde de denetmenler geldi lakin denetim yapmadı perspektifinin gelişmeye başlaması ile meslek mensuplarına olan güvenin azalması ciddi bir sorundur.
-Tüm bu durumların bir arada Denetmenlerin saygınlığını zedelemesi ciddi sorunlardır. -
@paretowilfredo üstat bizim dönemin %80 i başka kurumlara geçmeye uğraşıyor. Birşeyler değişmezse bu devran böyle devam eder