2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
10 mart 17 mart mı kritik millet
-
Yeni bir duyum var mı?
-
Açıklanrmı acaba cumaya?
-
açıklansın artık yaa her gün stres...
-
@Antimülakat hocam bizim mülakat sonuçları şöyle bir dursun da bu 76 kişilik önlisans alımının başvuru sonuçları niye açıklanmaz,ne zaman açıklanır? Ne dersiniz?
-
@Antimülakat sanki 76'lık alım açıklansa bizim sonuçlar da peşi sıra gelecek
-
@Antimülakat hocam bakan bugun trt haberdeki programda referandumdan sonra aciklayacagiz dedi size nasil ankaradaki arkadaslariniz mart ayi icinde diyebiliyor.
-
@kamucu1234 hocam açıklamayı duymadım net tarih verdiğimizi hatırlamıyorum, soruyoruz aldığımız cevapları burada sizlere iletiyoruz. Bu sorgulayıcı tavrına bir anlam veremediğim için şimdilik ne deyim bilemiyorum.
-
Geçmiş olsun referandum sonrasına kaldı. İçinde bulunduğumuz durumu özetlemek gerekirse gurur kırıcı..Hepimize rasgelsin.
-
@gokhan kesin mi peki yani duydunuz
-
@mikiteryan kesin kardeşim TRTHaber'e çıktı bakan sunucu sağolsun sordu. Bakan'da devam eden bir güvenlik soruşturması var bitmek üzere ve referandum sonrasına açıklamış oluruz dedi.
-
Rezalet ya
-
@mstf cok sagol ama bu bakanligin yaptigi da tam rezillik diyecek baska sozum yok
-
İnanmıyorumm ya ne ilgisi var referandumla hem bakan bey dediki tamamlanmak üzere güvenlik soruşturması e neden peki referandum bekleniyor
-
@hakimim_25 kimse küsmesin bize diye bence açıklanmiyor. Referandum sonrasınin olmasının hic bir mantıklı açıklaması yok. Ocakta bitti marta geldik halen bekliyoruz.
-
@uzman muhtemelen öyle
-
Arkadaşlar bakan açıklamasını yaptı beklemeyin boşuna referandum sonrasıymış zaten böyle birşeyi bekliyorduk
-
@Antimülakat Hocam dün bakanın açıklaması malum fakat ben yine iyimser kalmak istiyorum ve beklenti yaşatmamak adına böyle bir şey de demiş olabilir. Siz yarın yine bi arkadaşınıza sorsanız olur mu ?
-
@mstf hocam ayın 15'i sonrası sözümüz söz. Tekrar sorduracağız.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam