2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam valla dediğine ben de katılmak isterdim ama bence kamuoyu etkisi oluşturabilecek kadar hitap ettikleri bir kitle var tıklanma sayılarına bakıldığında.Gümrük bakanını tanımam etmem ama haberde net bir art niyet havası seziliyor.Derdin bizim mülakatlar olmadığı çok aşikar gerek dil,gerek üslup,gerekse itham şekliyle ki bakanında çok sessiz kalacağını sanmıyorum zaten
-
@zweig hocam muhakkak tr'de okunan bir site olduğu aşikar ama ben bir bakanın değişmesinde başat rol oynayacak baskı gücüne sahip olduklarına inanmıyorum. Yoksa bu haber muhakkak bomba etkisi yaratmıştır, kurumda da yaratacaktır o konuda haklısınız.
-
@Antimülakat hocam sonuçlar açıklansın da başka birşey istemiyoruz. Çünkü çok uzadı bu iş.
-
@superman sizin kadar bende hayret ediyorum ama biliyorum ki mesele GVS'lerin artık çok uzuyor olması. Bakanlıkta olsan ararsın Emniyet Müdürünü süreç çok uzadı, GVS'ler ne durumda dersin? Efendim çok yoğunuz, bütün kurumlardaki memurların soruşturması devam ettiği için elimizden geleni yapıyoruz ama milyonlarca memur anca süreci devam ettiriyoruz der. Arkadaşlara talimat veriyorum, olabildiğince hızlandırsınlar der ve kapatır. Ne oldu? Soruşturmalarla ilgili değişen bir şey olmadı. Durumu böyle değerlendirince maalesef çıkılmaz bir sorun ortaya çıkıyor.
-
@Antimülakat bakalım hocam inşallah haber ters tepmez de süreç biter artık kendileri ne yapıyorlarsa yapsınlar bizi bitirdiler zaten
-
@Antimülakat peki hocam 5 aylık bir süreden bahsediyoruz. Gerçekten tek sıkıntı G.S. süreci mi? Başka sıkıntılar yok mu sizce? Mesela ihraçlar da var. Ne kadar doğru bilemem tabi ama bakanlık içinde sıkıntılar var deniliyor?
Bana göre herşey hazır; •bakanlık içinde yaşanan sıkıntılar• açıklamaya engel oluyor?? -
@superman diğer kurumlara nazaran pek ihraç olmadı gtb'de toplasan 150 belki. Personel yokluğunu iliklerine kadar hissediyor taşra. Bu yüzden en büyük sıkıntı personel yokluğu bakanlıkta. Son bir sene de merkezdeki daire başkanları ve genel müdürler taşranın dertlerini dinlemek için sahaya indiler önceye nazaran aslında bir kıpırdanma var bakanlıkta. Açıklanmama nedeni birincisi güvenlik soruşturmaları ikinci olası bir kabine değişikliği
-
Ortalık yangın yeri arkadaş kimse kimseye güvenmiyor nasıl bir fitnedir bu.Bunca soruşturma vs bizi mi buldu diyeceğim ama bencillikte yapmak istemiyorum.Allah ülkemizi milletimizi korusun.Bakan da gördüğüm kadarı ile öyle hile hurda yapacak bir insana benzemiyor adamın yüzünde kötülük göremedim ben gayette mütevazi.İlla ki elinde olmayan bir şeyler olmuştur.Ben olsam ben de o siteye illa bir yaptırım uygulardım.
Bir de iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler.Bakana görevini yapamıyor diyorlar kendi sitelerine ancak ilana bakmak için girilir.Forumlarına girip de Adana ya nasıl giderim diye sor seni Kazakistan'a gönderirler öyle çorba olmuş.3-5'te sinir hastası var her şeye muhalif saçma sapan başlıklar açan.Bilgi diye bir şey yok kısaca. -
Bakanlık duyuru yayınlamış gs devam ediyor diye aramalardan bıktılar heralde
-
@bines hem aramalar hem memurlar netin yaptigi haber sonuc verdi en azindan sesimizi duyurduk
-
@kamucu1234 sesimiz duyuldu ama sonucu yok maalesef hocam
-
Arkadaşlar bugün saat 20.00 da bir twitter etkinliği yapacağız açıklanması geciken tüm mülakat ve sonuçlar için herkes davetlidir. Ortak bir tag belirledim vakti geldiğinde buradan da paylaşırım o başlık altından kendi kurumunuza yazarsınız. Şuanda benim bildiğim 10 dan fazla ünvan için binlerce aday en az 2 aydır sonuç bekliyor. Kurumların açıklanmamasının bahanesi ise g.soruşturması halbuki binlerce öğretmen ve polisin mülakat sonucu hızlı bir şekilde açıklandı. Kamuda resmen bir çifte standart uygulaması var zaten bizlere verilen toplam kadro 3-4 bin kadarken yapılan mülakatlar aylardır açıklanmayarak bizleri mağdur ediyor. Umarım duyarlı birilerinin dikkatini çekeriz de bu süreci bir nebzede olsa hızlandırırlar.
-
#GecikenSonuclarMagdurEdiyor twitter da bu başlığa yazalım arkadaşlar
-
@Antimülakat Hocam içime bu hafta açıklanacağı hissi doğuyor
-
@zaknafein valla hocam kesin birşey söyleyince sorumlu hissediyorum. Olabilecek haftalardan biri.
-
@Antimülakat hocam siz muayene memuruydunuz dimi
-
@zaknafein bir soru varsa bilgim dahilinde cevaplayalım hocam.
-
@Antimülakat yok hocam Bende muayene ye başvurdum kazanırsam nasipse tanışırız diyecektim
-
@zaknafein site söz konusu olunca bu konulara pek değinmiyorum hocamda başka zamanda tanışırız. İlla meslekten olmana gerek yok
-
Açıklanmayacak arkadaşlar. Umudumu kaybettim. Daha çok bekletecekler.