2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@SR çok farketmiyor, emeklilik primi yine en az memur maaşı üzerinden yatıyor. Size diyecekleri emeklilik maaşınız çok düşük olacak ama fazla üstünde durmayın 65'e kadar kim ölür kim kalır?
-
@Antimülakat hocam merhaba,ben muhafaza memurluğuna başladım bu sene fakat seneye kpss B den iyi bir puan alıp başka bir kuruma veya gümrükte daha iyi bir pozisyona geçmek istiyorum.Bazı arkadaşlar b grubu için kesinlikle muvafakat alamayacağımı başka kurum kazansam bile geçiş yapamayacağımı söyledi bu bilgi doğru mudur?Öyleyse eğer elimde alan puanım var sadece kurum sınavlarına odaklanıcam çünkü.
-
@zweig bu bilgi elbette yüzde yüz doğru değil ama kurum muvaffak vermez b kadroya. Sen kurumda bir kadroyu açık bırakmış olacaksın bunu hiçbir kurum istemez. Bu nedenle verilen bir emsalle mahkeme kararı gerekir.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
nle verile
Anladım hocam yani imkansız değil mahkeme falan bir şekilde sonuca ulaşılabilir.
-
@zweig aynen şartları zorlama lazım. Yoksa zor tabi.
-
@Antimülakat hocam arkadaisn sorusuna bir ek soru sormak istiyorum.diyelimki başka bir b kadroya atandım kurum muvafakat vermedi.ben de mahkeme ye başvurdum.mahkrme sonuçlanana kadar öteki kurum bekler mi?beklemek zorunda mi
-
@zaknafein bekler kadronu yakamazlar. Durumu bildirirsin, kadronu bekletirler.
-
Atananlardan ne haber? Nasıl gidiyor işler? GTB umduğunuz gibi mi çıktı? Umduğunuz gibi değilse de bulduğunuz gibi devam artık. Muayenelerden başlayanlar ne durumda, İzmir'e atanan varsa dostlarımıza yönlendirelim, en azından adaylık döneminde iyi kötü bir şeyler öğrenirler.
-
@Antimülakat bi daha ki alım ne zaman
-
@hakimim_25 hocam 2017/2 ataması muhtemel yıl sonunda olur diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat hocam raportörluk alımında puan nasıl olur ki alim yaparsa ?
-
@rlg alım gelsinde bir bakalım. Şu an çok farazi olur gibi.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@hakimim_25 hocam 2017/2 ataması muhtemel yıl sonunda olur diye düşünüyorum.
muayene için 2018/1 i sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@rlg alım gelsinde bir bakalım. Şu an çok farazi olur gibi.
Peki bakalim.
-
@Antimülakat hocam geçen ay sorduğum bi soruyu bu ay yeniden sormak durumunda kaldım ve malesef bu ayın bordrosunda da maaşımız 1979 lira görünüyo, mesai ücretleri bordroya yansıtılarak mı ödeniyor? Eğer öyleyse yine bu ay soğan ekmek yiyeceğiz kira ve faturalardan sonra
-
@uranyum34 sanrm onun üzerine bu ay 20 günlük mesai eklenecek
-
@hakimim_25 hocam e bordro sisteminde mesai miktarı görünmediği için soruyu yineledim, o ödemenin bordroda görünmesi gerekiyo mu gerekmiyo mu o noktada bi soru işareti oldu kafamda, bi bilginiz varsa bu konuda çok iyi olur.
-
@uranyum34 maaş bordrosunda mesai gözükmez direk karta para yatar. Mesai yatmayacak mı diye panik yapma hak ettiysen yatar ayın 15'inde.
-
@uranyum34 aynen orda gözükmeyip aynı gün mesai yatıyor
-
Mülakat bitim tarihinden itibaren 6 ay bekledik açıklanmasını ve gvs sürüyor dediler her defasında, bugün emniyetten gvs için çağırdılar işe başlayalı 8 ay oldu peki o 6 ay boyunca gvs olmadı mı biz boşu boşuna mı bekletildik o kadar, yerleşen diğer arkadaşlar bir fikriniz var mı