2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakatteşekkür ederiz hocam
-
@Antimülakat hocam bende eş durumundan trabzon oldu.daha doğrusu kurada ismim yok diye eş durumun kabul edilmiştir demişler ankaradaki amcama. Şimdi beni trabzona vermiş oluyorlar dimi aynı bölgeye bağlı diye giresun rize ye vermezler ?
-
@hotellingtkare il merkezleri diye biliyorum kardeşim. Hayırlı uğurlu olsun.
-
@zaknafein yok seni bu kadar fazla soruyla meslek sahibi olduğun için çorum'a aldırmayı düşünüyorlar İçini ferah tut, trabzon yolcususun.
-
@Antimülakat teşekkürler hocam
-
@Antimülakat hocam öncelikle başından beri hepimizin sorularına sabırla, saygıyla cevapladığın için teşekkür ederim valla biz göreve kuradan sonraki 15 gün içinde mi başlayacağız yoksa tebligatı mı bekleyeceğiz? bi öngörünüz/bilginiz var mı?
-
@parşömen hocam bir hafta içinde atama onayı yayımlanır sitede daha sonra 15 gün başlar.
-
@Antimülakat hocam bayrama denk gelirse bayramdan sonra mı başlatırlar
-
@arguni0263 o kadar sürmez hocam elemana ihtiyacı var gümrüğün
-
@Antimülakat coruma alsınlar hocam farketmez, vatan sağolsun :slight_smile: bir de eş durumu istenen yerde açık varsa kabul ediliyormuş.kabul olmayanlarda oldu.iyi yırttık çaktırmayın
-
@zaknafein hiç ses çıkarmayalim o zaman. Hayırlı uğurlu olsun, ilk atamada batı ve doğu olmasından iyidir.
-
herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Kaçkar Gümrük ve ticaret bölge müdürlüğüne muayene memuru olarak atandım kaçkara bağlı 6 müdürlük var 2 si Ardahan'da biri Rize'de fakat kura sonuçlarına baktığım zaman bu ardahan ve rize için ayrı atama olmuş ben de hopayı aradım telefonda hopada olacağımı söylediler
-
@Antimülakat hocam merhabalar bu gümrük bölgeleri ile ilgili bir tablo var mı ben bulamadım?
-
@oguzhanyarisci vardı bir bakayım silmediysem. Bu başlıkta da vardı bakabilirsen ilk sayfalardadir.
-
@Antimülakat hocam Mersin / Taşucu'na atandım . burası ile ilgili bi bilginiz var mı ? Yolluk ek5000 falan var mıdır ?
-
@antimülakat hocam atama onayı yapılmış dün. ataması yapılan personeller tebligat beklemeden görevlerine başlayabilirler diyor duyuruda. tebligat beklemenin veya beklemenin herhangi bir farkı var mıdır
-
@mstf yolluk var ama ek5000 bilmiyorum hocam.
-
@oguzhanyarisci tebligatı beklemeyin. İşiniz yapacağınız önemli bir şey yoksa bir an evvel başlayın. Ayın 15'inde maaş alırsınız. Bir de işin en güzel yanı eğitime en erken siz çağrılırsınız. Fırsat varken bir an evvel başlayın, bu da size ty kıyağı olsun.
-
@Antimülakat işe başlamak için bakanlıktan atandığımız yere bi yazı falan gitmesi gerekiyor mu hocam ?
-
@Antimülakat hocam ben 14 ünde işbaşı yapsam 15 inde maaşı alırmıyım ?