2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam çok uzadı bu iş. Kafayı yememek elde değil. Moral verici şeyler söyleyin lütfen
-
@Antimülakat hocam iyi günler ben gümrük mülakatına girdim şimdi guy da sıralama geldi çok şükür şayet gümrüğü kazanırsam başlarsam gelir uzmanlığının da mülakatını geçersem geçebilme şansım varmı yani istifa mu etmem gerekiyor yoksa geçiş hakkı veriyorlarmı
-
@hakimim_25 geçersin kardeşim bir çok tanıdığım gümrükten guy'a geçiş yaptı. Herhangi bir istifa durumu da olmaz A kadroya muvafakat veriyorlar.
-
@osaduman teşekkür edem sağolun
-
@Antimülakat hocam bir haber var mı acaba
-
Dostlar çalıştığım kurum malum bir çoğunuz biliyor. Yanımda bir arkadaşım var, eşi de muhafaza mülakatına girdi, doğal olarak onun kadar bende sonucu merak ediyorum. Her koldan soruşturuyoruz son durumun ne olduğunu? Aldığımız cevap her defasında henüz net bir gelişme yok şeklinde oluyor. Bildiğiniz üzere 4 ay önce yazılı sonuçları açıklanan GTB müfettiş yardımcılığı sınavı için mülakat tarihlerini henüz açıklanmadı.
Yeni dönemde kurumda işler inanılmaz yavaşladı. Bunun en büyük sebebi güvenlik soruşturması meselesi. Gerçekten kurum bürokratlari hatta bakanlık düzeyinde kişiler bu konuda çok ciddi ve titiz davranılmasını istiyor. Arastirdigimiz kadarı ile de emniyet güvenlik soruşturmaları yüzünden inanılmaz yoğun, eskisi gibi oldu bittiye getirilmiyor işler. 20 kişilik atamalarda bile emniyetten net bilgi tamamlanmadikca hareket edilmiyor. Bu nedenle, ben olayın yine burada tıkandığı kanısındayım, şimdi dersiniz ki çok öncesinde soruşturma başlatıldı, evet haklısınız ama emniyette bu soruşturmalar yüzünden oratalik ne kadar karışık bilemezsiniz. Bu nedenle sabır etmekten başka çare yok gibi duruyor, çünkü kimse güvenlik soruşturmalari tamamlandi, olay bakanda bitecek demiyor.
-
@Antimülakat hocam iyi güzel de bakan canlı yayında açıklama yaptı sabir bitmek üzere iken referandum sonrası açıklayacağız dedi herkes sineye çekti tarih belli bekleyelim dedi.16 nisandan sonra ay sonu en geç açıklanacak daha da erken açıklamaya çalışıyoruz dedi.onu da geçtik malumunuz.bizden bu kadar endişe edenlere diyeceğim önce gitsinler kendi güvenlik soruşturmalarını tamamlasınlar.feto şerefsiz adi alçak yahudi zihniyetinde olanlar yüzünden senelerce sorular kadrolar çalındı zaten şimdi faturayı gene biz ödüyoruz.
-
@zaknafein katiyorum hocamda maalesef elden de pek birşey gelmiyor. Sabırla bekleyelim bakalım.
-
Ruyamda 3 gun sonra aciklanacak diyorlardi
-
@rlg inşallah, sizler kadar bekliyorum, yaza düğünlerin yetişmesi gerekiyor
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@rlg inşallah, sizler kadar bekliyorum, yaza düğünlerin yetişmesi gerekiyor
-
@Antimülakat hocam Şimdi de bayram öncesi lafları dolaşıyor. Sen sabır ver yarabbim.
-
@superman kardeşim bu hafta açıklanacak diye birşey yok zaten 4 ay yapan 5 ayda yapar 6 da 7 de yapar.Açıklanırsa güzel olur ama kendini şartlama bence sonra üzülüyor insan. Kesin olan tek şeyi de ben söylüyüm sana kimsenin bişey bildiği yok yani birinin verdiği tarihte açıklansa bile tesadüf olur o yüzden sınav yaklaşmışken bunun stresine takılma derim ben
-
@zweig hocam kimse bir şey bilmiyorda 10000 poh alımı açıklaniyor da 700 küsür kişiyi gtb niye açıklayamıyor.ayiptir ya bu millet okul oku bitir kpss neler neler uğraşıyor kimsenin umrunda değil.
-
@Antimülakat hocam var mı kulağınıza gelen işittiğiniz yeni bir gelişme?
-
@superman değişen pek birşey yok kardeşim, son günlerde sormadık yarın yine bir sorayım.
-
İyi haberlerinizi bekliyoruz hocam. Teşekkürler.
-
@Antimülakat hocam iyi akşamlar. milli savunma bakanlığı uzman memurluğu kazandım fakat meslek hakkında çok bi bilgim yok genel olarak bi bilginiz var mı ? yorumlar genelde olumsuz . birde ben gümrüğe atandım mesela eşim özelde çalışırsa rotasyon devam eder mi yoksa eşime bağlı kalıp rotasyon olmaz mı ?
-
@Antimülakat hocam haziran da rotasyon mu ne oluyormuş gümrükte siz daha iyi bilirsiniz tahminim rotasyondan sonra kalan açık yerler için yeni alınacak kişileri dağıtacaklardır.bu sebepten bu ay içerisinde bu sonuçların açıklanması umudu içerisindeyim izzeti nefs meselesi oldu artık muayene diyorum başka bir şey demiyorum şu sıralar ptt kazandım ama 87 civarı bir puanım var ilerisi meçhul olan bir kurumda bu puanı yakmak istemem
-
@mstf yeni dönemde eşinize tabisiniz o konuda şimdilik bir değişiklik yok. MSB uzmanlık işsiz olmaktan iyidir ama malum soğuk bir atmosfer olacağı aşikar, sürekli komuta akademisi ile yüz yüze geleceksiniz, her ne kadar idari kadroda yer alsanız da askerin nüfuz ettiği bir alanda uzmanlık yapacaksınız bu da herkese uygun bir durum değil.