2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Bugün mülakata girenlere ocakta mülakata girenler için sona yaklaşıldı her an açıklanabilir demiş görevliler bence en geç pazartesine sonuçlar duyurularda olacak
-
@hakimim_25 süreci düşününce sona yaklaşıldı tatmin edici bir cevap değil bence 5 ay oldu çünkü
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-bakanligi-20162-b-grubu-mulakat-sonuclarini-aciklamadi . Dostlar, Tercihiniyap ailesi olarak elimizden bu geliyor. Sayın Bakanımıza'da çağrımızı yaptık. Geriye kalan kısım sizlerde, yazımızın görünürlüğünün arttırılması için fazlaca okunulması elzem, bu konuda bizim çabamız bir nebze etki yaratır, bu nedenle desteklerinizi bekliyoruz.
-
elinize saglık sagolun ama bakan bey nisan sonu dedi. makalenizde kpss öncesi yazmıssınız
-
@itrustme hocam onu belirttik ama malum en kısa süreden kasıt Nisan sonu olsun gibi bir dayatma şeklinde olmasın diye o şekilde belirtmek zorunda kaldık. Burada asıl amaç, bir an evvel açıklanması için yazının ciddiye alınması, sürenin belirleyicisi yine onlar olacak
-
@Antimülakat Hocam bu iş haziran ı bulur
-
@zaknafein sanmam hocam, ben bir kaç hafta içerisinde açıklanacağını düşünüyorum, fazla bile sürdü hemde çok fazla
-
15 mayısa kadar açıklanır.
-
Bence bu hafta açıklanır.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@zaknafein sanmam hocam, ben bir kaç hafta içerisinde açıklanacağını düşünüyorum, fazla bile sürdü hemde çok fazla
Hocam fetoden adam atılmış gumrukten baş müfettiş felan çarptı gözüme
-
@zaknafein atılır hocam onlar her yerdeler maalesef.
-
@Antimülakat hocam önümüzdeki hafta bir hareketlilik olabilir mi sonuçlarla alakalı?
-
Ben yarından umutluyum Bakan bey verdiği sözü tutacaktır. En kötü ihtimalle ilk iş günü olan salı günü mesai bitiminde açıklanır diye düşünüyorum
-
@superman hocam valla sorduğumuz isimlerde net bir şey söylemiyor ama tabi ki önümüzdeki hafta açıklanabilir. En olmadı bir sonraki hafta diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat hocam gümrüğü kazanıp belge teslim etmeyen birisi merkezi atamada puan kullanabilir mi
-
@zaknafein kullanır, gümrüğü kazananda kullanır ama evrak teslimi yapmış ise muvaffak gerekir.
-
Sahi gümrük mulakatina gitmiştik ne oldu o . Evlendim çocuk bekliyorz Gümrükten haber yok .
-
Aaa gümrük mülakat mı yapmıştı bak nasil.cikmis aklimdan 20 gün sonra yeni Kpss var değil mi
-
@Antimülakat hocam soruşturma var mı yok mu ? Bunun net cevabını verebilir misiniz? Ya da sorabilir misiniz personele?
-
@superman hocam personelin benim kadar bilgisi ollmuyor. Ancak birisinin tanıdığı sınava girmiş olacakta o zaman takip ediyorlar, soruşturuyorlar.