2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam aklımın bir köşesinde bu soru hep vardı ama sormayı da hep unutuyordum anca nasip oldu.
Hocam siz de aylardır bu soruyu bekliyordunuz sanki -
@zaknafein valla çok detay bir soru. Mesleğe başlamadan önce çok önemsenmeyip, mesleğe girdikten sonra en çok merak edilen soru diyebilirim.
-
@Antimülakat hocam peki askerlik ssk primleri vs bunların bir etkisi var mı meslekte
-
@zaknafein bölge görevleri için yok, sıfırdan başlarsın askerlik görevden sayılmaz.
-
Bize gelen giden olmadı biz kazanamadk mı acaba
-
Bildiğim kadarıyla gümrük için polisler gelmedi o yüzden umudunuzu yitirmeyin. Gelen polisler arkadaşın icra katipliği ile ilgili olabilir. Öyle bir prosedür var katiplikte
-
@Leviathan katipliğe girmedim hocam ben. Msb olma ihtimali yüksek
-
bugun 13.00 trt de olacakmıs sayın bakan. twitter dan soralım bence
-
Önümüzdeki hafta bizde sorduralım. Hazır referandumda bitti, durumları tekrar değerlendirelim.
-
Bakan en geç ay sonuna kadar açıklamaya çalışacağız dedi
-
@zaknafein bugün mü dedi bakan ?
-
Bugün evet
-
@Antimülakat hocam bu hafta sordursanız olur mu artık uyku falan hepsi gitti
-
@meteboy08 önümüzdeki hafta bakalım kardeşim. Referandumun telaşı bitmiş olur, ben ay sonuna kadar bu iş biter diye düşünüyorum. Yani önümüzdeki hafta soralım, belki güzel bir haber alırız.
-
Ay sonuna kadar aciklanacagini zaten bakan soyledi
-
Onumuzdeki hafta da ayin son haftasi olduguna gore sordurmanizin bi manasi yok
-
@Antimülakat tamamdır hocam haklısınız çok sağolun
-
Bugün açıklanrmı
-
@Antimülakat hocam muayene memuru daha alınmayacak diye bir söylenti var bask forumda bir meyane memuru eğitimde aldığı bilgiyi söyledi.acaba diyorum a grubu muhabbeti gerçek mi oluyor unvan değişikliği olup a grubundan mi alacaklar
-
@zaknafein hocam eğitim dairesinde öyle söylenmiş. Muayene kadrosu bakanlıkta doldu gibilerinden ama kesin bir durum yok. Ben tarafsız konuşayım, taşra memurlukları içerisinde a kadroyu en çok hakkeden meslek olduğunu söyleyebilirim. Verilir mi bilmem ama bir çok açıdan kariyer meslek olmayı fazlasıyla hak ediyor.