2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@mstf hocam iki aşama olarak yapıldı bu sene. Öncelikle mülakata katılanlar için kapsamlı olmayan bir soruşturma yapıldı ardından mülakat sonuçlarına göre tekrar kapsamlı soruşturma yapıldı. Ben gümrükte bu süreçlerin bittiğini düşünüyorum, imzalanarak yayımlanma aşamasında bekletiliyor.
-
Pazartesi açıklanır mı acaba arkadaşlar ya
-
@hakimim_25 pazartesi olmayabilir cumaya kadar açıklanır kanaatimce
-
@hakimim_25 diğer hafta yeni sınavlar başlayacak uzamaz kanaatimce cumadam sonrasına
-
@bines açıklanacağı gün bile aynı yanıtı alabilirsiniz
-
Bende öyle düşünmek istiyorum hocam ama şimdiye kadar dedikleride çıkıyor maalesef
-
@bines aramanın da faydası yok aslında artık sona yaklaştık bence yüzümüz güler inşallah
-
@Ahmet-Melih inşallah hocam
-
@bines bakın aslında aynıya geliyor kazanan adaylat için çünkü ilana dikkat edin 30 gün içinde atamalar yapılcak yani önden inceleme yapıldı kanaatimce. Açıklandıktan sonra aylarca beklenilmeyecek çabucak başlanacak işte kazanamazsak üzücü olacak boş yere aylarca merakta kalmış olacağız.
-
@bines yani kazananlar hiç merak etmesin aylarca başlamayı beklemeyecekler kısa sürede başlayacaklar 30 gün azami süre daha kısa bile sürebilir.Artık hayırlısı. Sabrı öğrendim kendi adıma
-
@Antimülakat hocam açıkcası dün eve polis geldi. Güvenlik soruşturması için diye şimdi ben gümrük haricinde 2 yere daha girdim. Merak ettiğim genel olarak gümrük dışında kurumlar sadece kazananlara mı yapıyor bu soruşturmayı yoksa mülakat artı soruşturma yapıp ortalama bi puan çıkarıp sonuca öyle mi karar veriyorlar ? yani polis geldi diye sevineyim mi yoksa hemen bi sevince kapılmadan bekliyeyim mi ?
-
@Antimülakat gelen polis hangi kurum olduğu hakkında bilgi vermedi. Sorduğumda da bilmiyoruz bize sadece yazı gelir adrese geliriz dedi.
-
@mstf kazandınız veya yedeksiniz kanaatimce.Yani ümitlendirmek istemem belki farklı olur ama genelde böyle oluyor.
-
@mstf puanlar sözlü sınavda yapılır incelemenize göre yapılmaz inşallah kazanmışsınızdır yedek sırası beklemek zorunda kalmazsınız inşallah
-
@mstf hocam ne için geldikleri söylenmediyse kazandığın bir sınav için olma.ihtimali yüksek. Bence sevinmelisin, hangisi için gelindiğini bilemem ama bir yeri kazanmış olma.ihtimalin oldukça yüksek.
-
sağolun hocam verdiğiniz cevap için umarım dediğiniz gibi olur yedeğe kalmadan hayırlısıyla yerleşiriz
-
@Antimülakat eyvallah hocam. Şuan için temkinliyiz hala sonucu bi görelim
-
@mstf aynen kardeşim temkinli olmakta fayda var her ihtimale karşı.
-
@Antimülakat hocam muayene memuru olarak kurada 5. Bölgeye atandık diyelim ama aday konumundayız burada geçirdiğimiz 3 sene 5. Bölge hizmet süresinden düşüyor mu yoksa adaylık kalkmadığı için tersi bir durun mu söz konusu
-
@zaknafein bu soruna şapka çıkarıyor ve seni saygıyla selamlıyorum, doğru insan. Müthiş bir soru, yeminlen 9 soruluk bir sınavdaki 20 puanlık soru tadında bir soru olmuş. Yapılan değişiklik ile birlikte artık sayılıyor. Önceden sayılmıyordu kardeşim.