2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Burak1725 hocam problem olmaz, sonuçlar geç açıklandı dersin bir yol bulunur. Bu konuda eskisi gibi sıkı bir uygulama söz konusu değil, en problemli konularda bile askeri kurumlar, kişilerin talebine uygun olanı onaylayıp geçiyor.
-
@Antimülakat o zaman sonuçlar açıklanıncaya kadar gitmemek en mantıklı olanı hocam.
-
@Antimülakat Hocam özelden bir mesaj atmıştım. Bakabilir misin. Yorumun nedir?
-
Umutlar kesildi galiba cumaları sabırsızca beklemeler son buldu
-
Arkadaşlar referandum sonrası olacak gibi, bu saatten sonra birilerini küstürmek seçim sonuçlarına olumsuz yansıyacaktır. Hiçbir bakanda böyle bir şeyin cesaretini göstermez, rasyonel bir davranış olmaz.
-
@Antimülakat hocam soruşturma kapsamına telefon dinleme de dahil mi? Neden soruyorum. Son birkaç gündür telefon konuşmalarımda garip garip sesler geliyor, benim söylediklerim tekrarlanuyor falan. Daha önce hiç olmayan şeyler. Normal mi anormal mi? İyice paranoyak oldum.
-
@Antimülakat hocam sitenizin bi haberinde muayene maaşı için 3800 ile başlar yıl sonu 3400 e düşer denilmiş.sizin paylaştığınız tablodan fazla oldu hangi bilgi doğru acaba
-
@zaknafein hocam paylaşımların ikisi de bana ait. Öyle bir şey ki, maaş ve mesai ile birlikte onlarca kalem var birlikte yatan. Öyle olunca ekle çıkar, çarp böl derken net sonuç çıkmıyor. Bir de müdürlük müdürlük değişen bazı durumlar oluyor. Bu nedenle ortalama 3.500 üstü olarak bilsen kafi
-
@Antimülakat çok sessizleşti buralar hocam iyi günler öncelikle , şimdi sonuçlar referandum sonrasına kaldı ama tam tarih olarak bilgi aldığınız arkadaşlarınız mayısı bulur veya nisan bitmeden açıklarız tarzında birşey söylediler mi? bide eğer nisanda açıklandı tahmini ne zaman iş başı yaptırırlar ?
-
@mstf hocam bakan açıklaması referandum sonrası, listelerin ellerine gelmesi gerekiyor net tarih için. Şu anda net bir bildirimde bulunamazlar. Referandumdan 1 hafta içerisinde gelmezse tabi referandum sonucu da önemli ama tekrar bir bakalım durumlara.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@mstf hocam bakan açıklaması referandum sonrası, listelerin ellerine gelmesi gerekiyor net tarih için. Şu anda net bir bildirimde bulunamazlar. Referandumdan 1 hafta içerisinde gelmezse tabi referandum sonucu da önemli ama tekrar bir bakalım durumlara.
Hocam EVET çıkınca n'olacak HAYIR çıkınca n'olacak ? Anlamadım demek istediğinizi.
-
@MuhsinBey hocam orasını belirtmek istemedim oy meselesine etki etmek amacıyla yazılıyor denilmesin diye. Evet ile birlikte imzalanır diye düşünüyorum ama hayır çıkması durumunda nasıl bir politika izlenir, yeni süreçte bakanlar ile nasıl bir toplantı yapılır? Bu toplantılar ne kadar sürer? Bakanlar rutin işlerinin başına ne zaman döner? Bir sürü soru işareti bunların cevabını bilmiyorum.
-
@Antimülakat yorumunuza katılmıyorum ne yazikki yada olması gerekeni söylemek isterim hayır çıkarsa hiç birşey değişmeyeceği için rutin devam etmesi gerekir. Buna uyarlar mı tabi bilemem etkilememek için yazmamayı düşünmeniz isabet olmuş hocam takip ettiğim bir forum yazarısınız sizi başka türlü hatırlamak istemem .Kolaylıklar
-
.....................
-
@Nles hocam maalesef siyaset söz konusu olunca olabildiğince uzak duruyoruz ama konunun tekrar sorulması üzerine mecburen açıklama yapma durumunda kaldım. Ben durumu böyle yorumladım, sizin dediğiniz gibi de olabilir pek tabi. Bu bir süreç bekleyip göreceğiz. Ülkemiz çok sıkıntı bir 2016 yılını geride bıraktı, yaşanan olaylar bir daha yaşanmaması tek temennimiz. Seçimler olur biter, Allah ülkemizi büyük sıkıntılardan korusun.
-
Bakanlığı bugün aradım haftaya açıklanır mı diye belli olmaz süreç belli değil henüz dediler
-
@bines benim tahminim komisyon listeyi çoktan teslim etmiştir, referandumu beklenilecegini bakan söylemişti. Çok fazla sarkma olmaz, referandumdan kısa süre sonra açıklanır.
-
İnşallah öyle olur artık bekle bekle iflahımız kurudu valla
-
@bines farkındayım hocam maalesef süreç biraz uzadı ama malum süreç olağandışı gelişti bu sene.
-
@Antimülakat hocam hala güvenlik soruşturmasının devam etme ihtimali nedir ? şu an hala yapılıyor mu? bide herhangi kurum olursa olsun mülakat sonunda sadece kazananlara mı yapılır güvenlik soruşturması yoksa giren herkes tabii tutulur mu ?