2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat beklemedeyiz hocam sizden haberler ins hayırlı olur
-
2017 kpss geldi ya yeter artık şu açıklanmayan tüm mülakatlar açıklansa da rahatlasak en azından yolumuzu çizeriz , beklemekle geçti ömrümüz
-
@Antimülakat hocam bilgi alabildiniz mi acaba son durum hakkında?
-
Kardeşlerim bugün sorduğumuz arkadaşlardan net bilgi için yarın yazacaktım. Ulaşabildikleri herkese sormalarını rica ettim, kestirme cevapları kabul etmedim. Bakalım yarın inşallah tatmin edici bir şeyler öğreniriz.
-
@Antimülakat eyvallah hocam. Sağolasın.
-
@superman kardeşim söylenen genel olarak aynı şeyler, güvenlik soruşturmasının kapsamı arttırıldı, bakan talimat verdi, referandum sonrası gibilerinden. Vallahi sizler için, baskı yapıp ne aşamada bu işler, kesin mi, biraz daha soruşturun dedim. Bilgi eksiğiyle karşınıza çıkmamak için ama güvenlik soruşturması meselesinin kapsamı genişletilmiş ama hangi aşamada ona bakalım yarın!
-
@Antimülakat yani hocam bakanlıkta yakında açıklama gibi bir düşüncesi olanlar bile bakan beyin referandum sonrası demesi üzerine sessizliğe bürünür. En azından şu güvenlik soruşturması konusu Hakkında bilgi edinelim. Mesela soruşturmaları egm mi mit mi yapıyor? Kapsam nedir? Mülakata giren herkese soruşturma yapılıyor bilgisi kesin mi? Bakan bey en son tvde "kazanan arkadaşlarımız sabırlı olsun soruşturmaların bitmesine az kaldı" gibi bir beyanda bulundu. Şimdi ben bu açıklamadan kazananların belli olduğunu çıkarırım. Ne diyorsun?
-
@superman sanırım liste en son bakana geldiğinde tekrar kapsamlı soruşturma talebinde bulundu kardeşim. Sözlerinde haklısın.
-
@Antimülakat neyse hocam. Hakkı'mızda hayırlısı. Yarın gelcek bilgiye de bakalım. En azından soruşturma konusunda bi bilgi alırsak hiç yoktan iyidir.
-
@Antimülakat hocam var mı bizimle paylaşabileceğiniz bir duyum?
-
Kardeşim hem memur arkadaşlarımıza hem de eğitimden yeni dönen, daire başkanlarından haber alan arkadaşlarımıza sordurduk. Maalesef konu tam olarak söylendiği gibi, sonuçlar referandum sonrası açıklanacak. Güvenlik soruşturmasının anca biteceği söyleniyor. Sanırım en ufak bir sıkıntı yaşamak istemiyor bakan, bu nedenle referandum sonrasını beklemek sizin için daha uygun olacak.
-
Tamamdır hocam. Gösterdiğin ilgi alaka için çok teşekkür ederim. Referandumu bekleyeceğiz. Peki referandum sonrası ne kadar sürede açıklanır sizce? Fikriniz var mı?
-
@superman çok uzun sürmez hocam, özellikle sonucun durumuna göre oldukça seri açıklanabilir.
-
@Antimülakat Hocam peki soruşturma da yedekler de soruşturmaya dahil oluyor mu
-
@zaknafein muhakkak olur hocam, asillerden gelmeyenler olacaktır. Bütün kazananlar soruşturma kapsamına dahil edilir.
-
@Antimülakat 2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları içinde söyledi:
@zaknafein muhakkak olur hocam, asillerden gelmeyenler olacaktır. Bütün kazananlar soruşturma kapsamına dahil edilir.
O zaman soruşturma daha uzun sürecek
-
@zaknafein son yıllarda yedek çok fazla belirlenmiyor hocam, yedek aday çoğu memurlukta alınmıyor.
-
@Antimülakat hocam peki benim normal koşullarda mayısta askere gitmem gerekiyor. Sınav sonuçlarıda takriben mayısa yakın bir zamanda açıklanacak. Eger asil olarak kazanırsam askerliği tecil edebiliyormuyuz. Ediyorsak bunu bakanlık otomatik olarak tecil ettiriyormu yoksa biz şahsen askerlik şubesine gidip kazandığımızı belgeleyip mi tecil ediyoruz.
-
@Burak1725 hocam normal şartlarda bakanlıklar tecili adaylık süresi boyunca yapar ancak sizin bakanlığa evrak teslim tarihinde askerlik ile ilişiğinizin olmadığını gösterir belgeyi götürmeniz gerekiyor. Bu nedenle, tecili olayını sizin çözmeniz gerekebilir. Yapamazsanız bile, her şeye rağmen kurumda işe başlamanıza engel teşkil etmeyecektir.
-
@Antimülakat yani hocam askerlik şubesindeki bayan herhangi bir kuruma yerleştiğine dair sonuç çıktısını bile getirsen tecil için yeter demişti aklıma takıldı. Ama bakaya yani kaçak durumuna düşmeden önce getirmelisin dedi. Sonuçlar olaki ben askere gitmem gereken tarihten sonra açıklandı bende askere gitmedim .açıklanmasını beklemek için. Bu sorun teşkil edermi acaba.