2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
GTB referandum sonrası alım yapacağını söylemiş ya mayısta yaparlar mı ki normalde haziran temmuz diye bekliyordum ama referandum sonrası deyince mayısta mı olacak acaba diye düşündüm.
-
@rlg hocam bakan bugün mü söyledi bende o tarihlerde bekliyordum merkezi atama sonrası en azından ama referandumdan hemen sonra beklemiyorum açıkcası
-
@totti
Mülakat sonuçlarının referandum sonrası aciklanacagini,guvenlik sorusturmalarinin surdugunu ve alımından referandum sonrası olacağını TRT'de söyledi hocam. -
@totti
http:// www.memurlar. net/haber/651770/gumruk-bakanligi-personel-alimi-referandumdan-sonra.html -
@rlg eyv hocam geçen alımı küsüratla kaçırmıştım bunu heycanla bekliyorum
-
@totti
Buradanda bakabilirsiniz. -
@totti
Bende öyle oldum hocam taşra memurluğu yazdım kusuratla bende kaybettim.Bakalim ne kadar alım olur.mulakat soruları da zormus ama alan soruları resmen benimde alan iyi değil mülakata kalsam bir türlü kalmasam bir türlü :)) -
@rlg a grubu mülakatlarına göre daha insaflı oluyormuş hocam takip ettiğim kadarıyla ben muayene tercih yapmıştım ama kalamadık mülakatta inşallah iyi bir sayı gelirse yine aynı şekilde düşünüyorum
-
@totti
Muayeneyi bende düşündüm o gelmez memurluk gelir dedim oda gelmedi. -
@totti
2000 kisi alırsa güzel sayı gelir ama hocam bu defa mülakata hak kazanabiliriz belki. -
Arkadaşlar mesela geçen alimda atanmış olsak ve belge teslim etmesek yeni alıma basvurabilirmiyiz ki?
-
Memurlar net haberin başlığını yanlış yazmış bahsettiği konu mülakat sonuçları bakana alım sorulmadı izledim programı.
-
@Antimülakat hocam personel daireden son durumla ilgili bilgiyi bugün mü alacaktınız yoksa ilerleyen günlerde mi?
-
@Antimülakat hocam ayın 15inde görüşeceğinizi söylemiştiniz bilgi alabildiniz mi acaba?
-
Yarın kesin sorduyorum dostlar sözümüz söz, umarım referandum sonrası cevabını almayız.
-
@Antimülakat inşallah sizden haber bekliyoruz
-
@Antimülakat hocam senden ricam var. Yarın için tüm sınırları zorlamanı istiyorum. Şimdiden teşekkürler
-
@superman sanat için soyun diyorsun yani, yok benim ilkelerim var desem İşin şakası bir yana dostlar, gerçek anlamda sağlam bir sorgulama yapmaya çalışacağız endişeniz olmasın.
-
Arkadaşlar sayın bakanımız zaten referandumdan sonra dedi açık net beyan etti. Değişme ihtimali yok. Herkesin bildiği üzere bir bakanlıkta en üst düzeyde olan kişi bakan. Personel dairesinden bir bilgi alma gibi bir durum yok zaten ayrıca ne kadar anlamlı bilmiyorum bakanımız referandumdan sonra dedikten bakanımıza bağlı olan bakanlıktaki personel dairesinden farklı bir bilgi çıkacağı ümidini taşımak.
-
Guy 2000 kişi alım yapacakmış gözünüz aydın.