2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Evet arkadaşlar o hiç istenmeyen Mart ayı geldi. Mart'ta açıklanacağını varsayarsak kaçında açıklanır derseniz? Ben 17 Mart diyorum.
-
@superman ptt mulakatindan once aciklansinda ona gore kazanirsak eger kalkip bos yere istanbula mulakata gitmeyelim
-
Bizi takan var sanki adamlar sallamıyor ama ileride kendi çocukları da aynı hale kalır etme bulma dünyası demisler
-
Gümrükte Cuma açıklanma durumları sık rastlanır, bugün açıklanır demiyorum ama 10 Mart, 17 Mart güzel tarihler gibi duruyor. 10 Martta açıklanmaz ise sözümüz söz merkeze yine sorduracağız dostlar.
-
@Antimülakat inşallah kardeşim bekliyoruz kısmetse
-
@Antimülakat hocam tayincilerin tercih işlemleri muhabbeti var başka sayfalarda. Bu nedir ne demektir bilginiz var mı? ve bizim sonuçlarin açıklanması ile iliskilendirilebilir mi?
-
Arkadaşlar Kutluay Kararlı hoca açıklanması için bir haber yapmak istiyor gümrük ve ticaret bakanlığının mülakat sonuçları ile ilgili..Böyle işin evveliyati ile ilgili metin istiyor mailini attı bana şudur ; Kutluaykararli@gmail.com.. işin ehli birisi atabilirse super olur.
-
@Antimülakat hocam ptt mülakatlarindan önce açıklanması gerçekten çok güzel olur. Maddi konuda sıkıntıda olan birçok arkadaş vardır mutlaka ayrıca ptt mülakatina girecek olanların da sirasini kapmamiş oluruz.
-
@superman onla ne alakası varmış ki, o her yıl aynı tarihlerde olan rutin bir iş. En ufak bir alakası yok, tayin gümrükte sürekli olagelen bir şey, bu olanda tamamen mazeret tayini olanların dilekçelerini vermeleriyle ilgili bir şey. Bunun sonuçlanması Temmuzu buluyor, bu yazılan çok değişik ve yersiz olmuş arkadaşlar.
-
@gokhan hocam araştırıp bulması bir kaç saatini alır, bunun için done istemekte biraz abeste iştigal. Şahsen kendisini pek tanımadığımız için sitemizde temin edebilir.
-
@Antimülakat hocam artık çözüm olmasını istiyoruz faydanın kimden geleceğini düşünmüyorum...Belki lobisi vardır.
-
@gokhan hocam lobiden ziyade bende sizin için uğraşıyorum hesabı gibi olmuş, önce uzun zamandır söylediği ancak bir türlü gelmeyen GUY duyumlarıyla ilgili açıklamasını görelim de, doneleri ben bizatihi göndereyim.
-
Doğrudur belki de dediğiniz gibidır hocam.Beni de anliyosunuzdur umarım hocam kimin elinden bişey gelecekse gelsin modundayiz o yüzden olaya öyle bakıyoruz..İnşallah açıklanır tez vakitte ne diyim hocam @Antimülakat
-
Şaka gibi başka forumlarda Nisan denmeye başlamış nedir bu çile 3 de 2 miz üzülecek
-
@grgzmurat nisan'a kalırsa bu iş halkoylaması olduğu için sonuç açıklama ve sonraki evrak teslim süreci sarkar da sarkar. Anlamıyorum madem personel ihtiyacın var ilana çıktın. Bu kadar yavaş niye hareket edilir? Daha 76 kişilik önlisans alımının başvuru sonuçları açıklanmadı. Mülakat demiyorum dikkat edin "başvuru".
-
@Antimülakat hocam iyi akşamlar. Mülakat tarihleri hakkında bugün dolaşmaya başladı nisan ayı söylentisi hatta en kötü ihtimal mayıs bile dile getirilmiş. Şubat ayında mart söylentisi çıktığında pek ihtimal vermemiştik ama mart ayını gördük. Sizden istirhamımız haftaya arayıp bu duyum hakkında bilgi alsanız nasıl olur? Mart'ın 10'u uygun olur mu sizce de?
-
@mstf öğreniriz hocam yeter ki siz isteyin, her şartı zorlayabiliriz gtb'de. O konuda sıkıntı olmaz, tek haber almak istediğiniz GTB olsun. Ama dediğim gibi Ankara personelden öğrendiğimiz bilgiler bunlar.
-
Arkadaşlar resmen dalga geçiliyor insanlarla, böyle bi sistem nasıl yürüyor hala aklım almıyor, bu günler geçer ama iz bırakır. Bu izleri unutmadan çalışmak, yaşadıklarımızı yaşatmamak adına selametle....
-
Hem de ne iz kardeşim
-
Off çok sıkıldım ya açıklansın artk