2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
Bakanın twiti de gerçekleşir heralde hani daha nasıl bir duyum olacak açıklanması için diye düşünüyor insan.
-
Açıklandı.Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
https://www.gtb.gov.tr/duyurular/bakanligimiz-b-grubu-sozlu-sinav-sonuclari -
@Antimülakat Hocam muhafazada yedeklere kalmışım,sizce yedeklere şans gelir mi ve daha önceki alımlarda kaçıncı yedeğe kadar sıra geliyordu bilginiz var mı?
-
@zweig valla kardeşim yedeklere sıra geliyor ama kaçıncı yedeğe kadar geliyor tam bilmiyorum, bir de hatırladığım bir ara yedeklerin evrakları alınıp daha sonra atamaları yapılmadığı için kurum davalik olmuştu. Sonrasında prosedüre uygun hareket edilmiştir diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat eyvallah hocam dava sonucu ne olmuştu tam anlamadım atama yapılmış mıydı sonradan?Bir de muhafazadan yedekten alım daha çok oluyor diyorlar doğruluk payı var mıdır benim sıra yirmilerde?
-
@zweig dava sonucu belgeleri alınanların ataması olmadı sonraki mülakatta onlara öncelik verildi hocam. Ama sizin sıralamanız iyi gayet sıra gelir ama diğer meseleler bahsettiğim gibi olmaz artık sanmıyorum.
-
@Antimülakat Eyvallah hocam sende eksik olma her sorumuza katlanıp cevap veriyosun.İnşallah olurda şu çileden kurtulur daha güzel şeyler konuşuruz.
-
@Antimülakat hocam iyi geceler. Çok şükür kazandım Raportörlüğü. Şimdi benim bir sorum olacak. Ben markette kasiyerlik yapıyorum şu an. Hemen istifa etmeli miyim yoksa bu süreçte en geç hangi noktaya kadar işe devam edebilirim? Teşekkürler .
-
@superman il tercihlerinin açıklanıp, kura çekilmesi tarihleri belli olduğunda birakabilirsin. Şimdilik ufaktan para kazanmaya devam etmek iyidir. Süreç belli olmaz yine gereksiz uzayabilir.
-
..................................
-
@Antimülakat hocam il tercihi derken, biraz açar mısınız ? Bizim tercih Hakkımız var mı? Düğmeye basılacak ve görev yerimiz belli olacak? Yanlış mı biliyorum ??
-
Arkadaşlar, GTB b kadro memurluklari kazananları tebrik ediyorum. Kazanamayan dostlar içinde yıl sonuna doğru ikinci bir ilan geleceğinin şimdiden haberini paylaşmak istiyorum. Nasibimizde bu seferlik yokmuş deyip devam etmekten başka çare yok. Yedeklik konusunda da SGK ve GUY tamamlandıktan sonra epey bir kişiyi çağırırlar diye düşünüyorum.
İzmir'e gelenlerle tanışmak isterim muhakkak, bundan sonra yeni bir hayata başlayacağınızı bilmenizi isterim, GTB öyle ya da böyle diğer kamu kurum ve kuruluşları içerisinde çok farklı bir düzeni olan bir yer. Ne demek istediğimi meslek hayatınız içerisinde kendiniz tecrüberinizle anlayacaksınız.
Bir uyarı geçmek isterim: Mesleğe ilk girdiğiniz anda gümrüğün eski dinazorları sizi meslekten soğutmaya çalışacaktır. Zaten stresli bir işte, yıllardır diğer kamu kurum memurlarından kat kat fazla maaş kazanmış bu dinozorların sözlerine aldanmayın. Bu devirde bu maaşları alacağınız başka bir kurum bulamazsınız hele ki b kadro ile atanıp. Rotasyon, geçici görev, mesleğin riskleri gibi gerekçelerle aklınızı bulandıracaklar, psikolojinizi sarsacaklar. Bunlara kulak verin elbette ama kafanızı takmayın.
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.
-
@superman illerin kadro sayıları ve kura olayı tamamen buton olayı hocam. İl tercihi yanlış oldu pardon, kura da herşey belli olacak.
-
@Antimülakat tamamdır hocam. Şimdi emin olmak için sotuyorum. Evrak teslim sürecinde istifa etmeme gerek yok değil mi? Yani sıkıntı yaşamam? Kura tarihi belli olunca istifa edecem?
-
@Antimülakat hocam ben de muayeneyi kazandim cok sukur.
-
@Antimülakat hocam iyi geceler bende muhafazada 3. yedeğim inşallah gelir diye düşünüyorum. Peki yedekler için süreç nasıl işliyor biraz bilgi verir misin??
-
Bende merkez memurluktan feragat edeceğim.Nasıl bir yol izleyeceğiz @Antimülakat hocam
-
Arkadaşlar evrak teslim etmeyen kişilerin ataması yapılmamış sayılır. Feragat gibi bir şeye gerek kalmaz. An itibariyle kurum size teklif gönderdi, belge teslimi yapmazsanız hakkınızdan feragat etmiş sayılırsınız.
Bir de bundan sonraki süreç ve GTB 2017/2 B GRUBU personel alımı hakkındaki beklentimizi de yazımız içerisinde okuyabilirsiniz. https://www.tercihiniyap.net/haber/gtb-20162-b-grubu-mulakat-sonuclari-aciklandi
-
Arkadaşlar 10.yedeğe sıra gelir değil mi? Muhafaza için konuşuyorum
-
@Leviathan gelir hocam sıkıntı olmaz