2016/2 Gümrük ve Ticaret Bakanlığı mülakat soruları
-
@Antimülakat hocam merhabalar. İyi Bayramlar. Belki daha önce bu konuda paylaşımda bulundunuz ama yine de sorayım. İl ticaret müdürlüklerinde (raportör) tayin veya becayiş imkanı Nasıl? Var mı yok mu? Teşekkürler.
-
@Antimülakat hocam ikinci bir güvenlik soruşturması beklenecek mi ? Yoksa Ağustos başı gibi beklenen kura çekiminden sonra hemen işe başlanılacak mı ?
-
@Aristo
Hocam 6 aydır ne yaptılar ikinci bir GS olmaz bence niye olsun ? -
@superman hocam geçerli bir sebep lazım yoksa yok veya başka bir gücün el atmasına bağlı.
-
Dosyada göndereceğimiz belgelerde eğitim bilgilerinde ilkokul ortaokul mezunıyet tarıhı ismi falan istiyorlar e ilkokulda birkaç okul değiştirdiysek hangısını yazıcaz???
-
@Antimülakat A Kadro mesleklerde iki kere yapılıyor ya hocam ondan sordum
-
@Antimülakat hocam şu es durumunda yazan hizmet dokum cetveli dedigi olay.sgk 4a hizmet dokumu cikariyoruz e deletten o mu oluyor
-
@Aristo başka bir soruya cevap vermiştim ben orda eş durumu tayin ile ilgili. Karıştı ama neden karıştı anlamadım. Yok yok 7 ay bekletip ikinci güvenlik soruşturması yapılmaz o kadar da değil. 2 ay içerisinde işe başlarsınız.
-
@zaknafein olur hocam bir de çalışılan yerden çalıştığına dair yazı da olur.
-
Öncelikle kazanan herkese hayırlı olsun. @Antimülakat hocam evrak teslimiyle ilgili birkaç sorum olacaktı, birkaçını bilmediğimden birkaçını teyit ettirmek için soruyorum. Bildiğiniz kadarıyla cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
-
Eşimin yanına atanmak için konuya ilişkin talebi içerir dilekçe isteniyor, bu dilekçe nasıl olmalıdır örnek bir dilekçe metni bulamadım da,
-
Eşim özel sektörde istenen eklerden biri de hizmet dökümü, bu sgk’dan aldığımız hizmet dökümü doğru mudur?
-
Mal Bildirim Beyannamesi elle mi doldurulmalı bilgisayarda mı doldurulmalı?
-
Mal Bildirim Beyannamesi’ne vergi borçları, kyk borçları, eşimin kyk borçlarını falan hepsini yazmalı mıyım. Arabamız da eşimin üzerine örneğin onu yazmalı mıyım. Kısaca neler yazılmalı neler yazılmamalı.
-
-
@celiktencere hocam dilekçe ile ilgili genel hatları itibariyle eşinizin kaç yıldır nerede çalıştığını, sizin hangi kadroya aandiginizi ve talebinizi gösterir bir dilekçe, başına Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na yazınız. Yazı altı sağına isim soyisim imza.
-
Sgk dökümü çok iyi olur, bir de iş yerinden eşinizin çalıştığını gösterir belge. Mal bildirimi elle doldurunuz. Tükenmez kalem ile. Boş kısımları çarpilayiniz boş kalmasin. Borcunuzu yazınız tek tek. Taşınır ve taşınmaz hepsini yazınız.
-
Evlenecekler takılan altınları fazla göstersin. Sonrasında para biriktirdiginizde bile hayırdır diyebiliyorlar. Altın 20 çeyrekse 40, 5 bilezik ise 10 yazın. Bu da forum kıyağı olsun size.
-
@Antimülakat cevaplarlar için çok teşekkürler hocam.
-
@Antimülakat hocam ben vukuatli nufus kagidi ile esimin sgk dan 4a dokumunu alip gidince baska belgeye ihtiyac yok dimi.okul tatil simdi kimbilir ne zaman gelir mudur.bir de dilekceye calistigi yerin iletisim bilgilerini yazmak gerekir mi
-
@zaknafein iletişim bilgilerini yazarsan daha iyi olur ileri bir tarihte arayabilirler.
-
@Antimülakat hocam
"..işçi, sözleşmeli personel veya geçici işçi olarak çalıştığını gösterir görev yeri belgesi ya da veya eşinin özel sektörde çalıştığına ilişkin hizmet döküm cetveli ile evlilik durumuna ilişkin vukuatlı nüfus kayıt örneği,"
diye ibare var anlamadığım ya da veya demiş nasıl bir anlam çıkıyor bilemedim..türkçeyi katletmiş.
benim anladığım çalıştığını gösteren belge veya
vukuatlı nüfus kayıt örneği ve hizmet döküm cetveli.
bu iki seçenekten birisi kafi olarak algıladım.
-
@Antimülakat hocam
Sürekli soru soruyoruz kusra bakmayin ve yanit icin simdiden tesekkurler, sorum su mal bildirim beyannamesine kendi kredi borcumu vergi borcumu falan yazdim peki esimin kyk borcunu falan eklemelimiyim yoksa okadara da gerek yokmu saygilar
-
@zaknafein çalıştığına dair hizmet döküm belgesi ile evliliğini gösterir vukuatli nüfus kayıt örneği ikisi.
-
@celiktencere bence eklemesin. Orada eşinin mal varlığı ve borçları diyor oraya eklemen uygundur. İleri de Allah göstermesin bir soruşturma vs. olduğunu da bunu da mal bildiriminde beyan etmemiş demesinler.